Rechtszaak tegen de grootmachten

Kunstmatige Intelligentie tegen de mensheid gebruikt

China en Amerikaanse techgiganten bedreigen alle mensen ter wereld met een Quantum Artificial Intelligence-systeem, gekoppeld aan de komende 5G- en 6G-netwerken. Een kunstmatige intelligentie-systeem dat ver buiten de controle van de mens ligt. Dat zegt Cyrus Parsa van The AI Organization.

 

Het gaat onder andere om het gebruik van gezichtsherkenning, bio-metrics, drones, smartphones, smart cities, het ‘internet der dingen’, virtual reality, 5G, robotica, cybernetica en bio-digitale sociale programmering. Deze technologieën worden volgens Cyrus ingezet als surveillance, mind-control, crowd-control, politieke en vernietigingswapens. Er is bovendien een direct verband tussen biowapens met nanobots, die in virussen en/of vaccins geïntegreerd zijn en de toepassing van 5G-technologie.

Amerikaanse bedrijven en organisaties (zoals Google, Facebook, Amazon, Darpa, Nasa en vele anderen) hebben bewust technologieën ontwikkeld en deze, samen met Amerikaanse staatsgeheime informatie en privégegevens van burgers, gedeeld met Chinese tech- en telecombedrijven en de Chinese Communistische Partij. Dit terwijl men had moeten weten dat de wijze waarop deze technologieën worden toegepast, niet alleen verboden is volgens allerlei internationale overeenkomsten en wetten, maar ook tegen de Chinese bevolking worden gebruikt. Deze technologieën worden ingezet voor een digitale dictatoriale samenleving en het opsporen en gevangen nemen van politieke tegenstanders. 

De misdaden zijn veelomvattend en verstrekkend, waarbij veel grote corporaties en politieke kopstukken betrokken zijn. Ondanks eerdere waarschuwingen van de gevaarlijke ontwikkelingen die op dit gebied (in China) gaande waren, is het met de corona-epidemie uiterst actueel en urgent geworden. Dat was voor Cyrus Parsa de reden om op 26 februari 2020 een rechtszaak aan te spannen. 

“Het coronavirus is een biowapen en het Chinese regime moet daarom worden ontmaskerd en geëlimineerd.”

In de aanklacht wordt ook melding gemaakt van het bewust verstrekken van bio wapentechnologie. De aanklager noemt het coronavirus een “AI ontwikkelde bio-ziekte uit China.” 

Aanklacht tegen de ‘grootheden’ op aarde
De lijst namen van de aangeklaagden liegt er niet om. Grote internationale tech-bedrijven en corporaties, hoog aangeschreven universiteiten, filantropische instellingen, politieke kopstukken, nieuwszenders en prominente mediafiguren.

Gedaagden zijn:
Google L.L.C, Barack Hussein Obama, Joe Biden, Hunter Biden, Hilary Clinton, Eric Shmidt, John O. Brennon, Warren Buffet, James Comey, Andrew McCabe, James Clapper, Facebook, Inc, DeepMind Inc, Alphabet Inc, The World Bank, Neuralink Inc, Tesla Inc, Larry Page, Sergey Brin, Sundar Pichai, Mark Zuckerberg, Elon Musk, Amazon, Jeff Bezos, Microsoft, Bill Gates, CISON PR NewsWire, CNN, Cable News Network, Anderson Cooper, Don Lemon, MSNBC, Rachel Maddow, Washington Post, New York Times, Time Magazine, Massachusetts Institute of Technology, Harvard, Adam Schiff, Wyss Institute, Darper, Qualcomm, George Soros, Soros Fund Management, Open Society Foundations, University of Vermont, Joshua Bongard and Sam Kriegman, Rockefeller Foundation, Huawei, Boston Dynamics, Hanson Robotics, Didi Chuxing, Megvii Face++, Alibaba, Sensetime, ICarbon X, Festo, Chinese Communist Party, & John Doe’s 1-Unlimited

 AI-technologie en transhumanisme worden tegen de mens gebruikt
Cyrus Parsa ziet de AI-technologie (kunstmatige intelligentie) als een bedreiging omdat die als moordwapen gebruikt kan worden en de mogelijkheid heeft om het denkvermogen te beheersen.

In plaats van vrij gevormde gedachten, zouden zelfs gedachten gevormd kunnen worden door AI Bio-Digital Social Programming.
Een wereldwijd netwerk van kunstmatige intelligentie, verbonden met het ‘internet der dingen’ en het Human Bio-Digital Network, verbindt alle data met elkaar. Deze verbinding met het menselijk lichaam vindt niet alleen plaats door middel van digitale apparaten en accessoires zoals de mobiele telefoon, een digitaal horloge, microchips in kleding, producten, bankpassen en identiteitsdocumenten, maar zal in de toekomst ook in het lichaam worden gebracht, als we deze ontwikkeling geen halt toeroepen. 

“Om te overleven moeten mensen samensmelten met kunstmatige intelligentie-machines.” aldus Elon Musk.

Daarmee heeft men op den duur niet alleen de totale controle op wie, wanneer en met wie, waar is, maar kan men zelfs emoties en gedachten lezen en beïnvloeden. Onder andere door het in kaart brengen van het elektromagnetische veld en dit te koppelen aan allerlei digitale data, locaties en situaties. Zo ontstaat er een digitale surveillance samenleving met smart devices, smart cities en een social credit systeem dat bepaalt waar je wel of geen toegang toe krijgt, inclusief je bankrekening.
China lijkt in deze ontwikkeling de proeftuin te zijn en legt hier — via Huawei in samenwerking met Westerse corporaties — de basis om kunstmatige intelligentie, robotics en bio-digitale technologie, via het 5G-netwerk in te zetten.

Aanklacht in het kort samengevat:
1. AI-technologie wordt gebruikt tegen de mensheid.
Het komt er in de kern op neer dat tal van personen en bedrijven zoals Google, Facebook, Amazon, Darpa en Tesla — in samenwerking met politieke leiders, financiële instellingen, universiteiten, filantropische organisaties zoals de Open Society Foundation van George Soros, de Rockefeller Foundation en telecombedrijven — zich schuldig hebben gemaakt aan het ontwikkelen en financieren van massavernietigings-technologieën.

Deze technologieën, staatsgeheime informatie en privégegevens, zijn opzettelijk gelekt naar de Chinese Communistische Partij (CCP) en Chinese bedrijven. Zij hebben het gebruikt om in China op grote schaal mensenrechten te schenden. Anders gezegd: de Westerse Deep State werkte samen met de Chinese Deep State (die deels verweven is met CCP) om gezamenlijk hun globalistische NWO-agenda uit te voeren.

2. Medeplichtigheid aan mensenrechtenschendingen in China
Deel van de aanklacht is het aan China en Chinese bedrijven verstrekken van Artificial Intelligence-technologie (AI), gezondheidsgegevens en biometrische technologie. Deze wordt gebruikt voor de surveillance, opsporing, jacht, quarantaine, arrestatie en gevangenneming in Chinese concentratiekampen. Binnen die strafkampen vindt marteling plaats. Chinese burgers die men ziet als ‘vijand van de staat’, worden gebruikt voor het stelen van hun organen en de lucratieve orgaanhandel. Met andere woorden: de gedaagden hebben door het verstrekken van de technologie en data meegeholpen bij de grove schending van mensenrechten in het dictatoriale China, hetgeen strijdig is met internationale wetten.

3. Hillary Clinton lekte opzettelijk staatsgeheimen aan China
De aanklachten in deze zaak hebben ook betrekking op het emailschandaal van Hillary Clinton, die haar mails met staatsgeheimen bewust op een onbeveiligde server heeft gezet, zodat China de data kon stelen. Judicial Watch heeft nu afgedwongen dat ze zich hierover (uiteindelijk toch) in de rechtbank moet verantwoorden. Dit is een behoorlijke doorbraak, omdat tot voor kort het Ministerie van Justitie dwars zat in het verhoren en vervolgen van Hillary.

4. Wetenschapper smokkelde componenten voor biowapens naar China
In Cyrus Parsa’s rechtszaak wordt Harvard University specifiek genoemd, als één van de gedaagden. Hun betrokkenheid staat niet los van de recente arrestatie van Harvard professor Lieberman, een specialist in nano-wetenschap. Hij had een lucratieve samenwerking met de Wuhan universiteit en het opzetten van een recruiteringsprogramma. Daarmee probeerde men buitenlandse talenten en experts te lokken, om hun kennis en ervaring naar China te brengen en individuen te belonen voor het stelen van bedrijfseigen informatie.

5 .Bewapening van (5G-)technologie bedreigt wereldbevolking
Het verstrekken van de technologie en lekken van data had niet alleen betrekking op de uitbreiding van het digitale surveillance-systeem, maar ook met de aanleg van een digitale database die gebruikt wordt voor een social credit systeem om dissidenten vast te leggen en op te sporen.
In de rechtszaak wordt ook gesproken over bewapening van robotica met 5G-technologie en hoe dit ook voor de rest van de wereldbevolking een enorme bedreiging vormt.

6. Google registreert locatiedata van mensen tijdens coronacrisis
Google deelt de geanonimiseerde locatiedata van gebruikers uit 131 landen, waaronder Nederland, om inzicht te geven in hoeverre mensen thuisblijven tijdens de uitbraak van het coronavirus, schrijft het bedrijf in een blogpost.

7. 5G heeft een negatieve invloed op het immuunsysteem
5G speelt in de corona-epidemie ook een rol. Het COVID-19 virus muteert en repliceert met 5G. Deze technologie verlaagt de immuniteit en doodt mensen omdat AI-systemen samenwerken met smartphones, het ‘internet der dingen’ en 5G-torens. “De 5G frequenties zijn zo sterk dat ze niet alleen het immuunsysteem kunnen verlagen, maar ook neurologische schade en cel beschadiging kunnen veroorzaken, de chemie van de hersenen kunnen veranderen en het zenuwstelsel kunnen beïnvloeden.”

8. De media zijn medeplichtig
De samenwerking tussen alle genoemde personen, bedrijven en organisaties is niet toevallig. Ze werken samen toe naar een gemeenschappelijke agenda van wereldwijde controle en spelen elk een cruciale rol om hun transhumanistische agenda vooruit te helpen. Ook de media zijn schuldig en medeplichtig.

Cyrus Parsa stelt dat de media nationale en internationale wetten schenden door zijn verhaal en rechtszaak niet te publiceren. Hij stuurde al in het voorjaar en zomer 2019 rapporten met waarschuwingen over het Chinese biowapen naar de geheime dienst en de CIA. In augustus 2019 publiceerde hij zijn boek met vergelijkbare waarschuwingen. Deze publicaties zijn door de media genegeerd.
Dezelfde media die wel tot in den treuren verslag deden van de impeachmentprocedure om Trump af te zetten, “terwijl ze de veiligheid van alle burgers belemmerden en de boosaardige gevaren van het coronavirus, die voortkomt uit China en Westerse Big Tech, over het hoofd zagen.”

De rechtszaak is op 26 februari 2020 ingediend bij de federale rechtbank in het zuidelijke district van Californië. Dit artikel is door mij sterk ingekort; lees hier voor de volledige weergave.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *