Persoonlijke Kerstwens

Al ware de Christus 1000 x in Bethlehem geboren, maar niet in uw eigen hart, dan zijt ge alsnog verloren . . .
Onthullingen, die herhaaldelijk aan het licht worden gebracht, moeten ertoe leiden dat Men dienovereenkomstig handelt – om het hele Menselijk Lichaam te herprogrammeren, te herijken en opnieuw in balans te brengen.

De wereldbeheersers
Archontische machten, die onze planeet runnen zijn zielloze, onthechte entiteiten. Ze zijn niets zonder onze levenskracht. Daarom raken ze in paniek en veroorzaken ze steeds meer chaos naarmate meer van ons ontwaken voor deze kwaadaardige freaks!
Verdeel en heers is hun favoriete wapen voor de mensheid. Trap er niet langer in maar ontstijg de innerlijke verdeeldheid.

Verhoog je bewustZijn
Om het aardse eindspel door te komen zul je je energieveld moeten activeren. Dit doe je door de regie over je mentale denken te nemen. Je bent namelijk meer dan alleen een denkend dier! Waar jij dit niet doet, nemen archonten jouw denken, en daarmee jouw lichaamshuis, over.

Naar het eindspel
De zuivering van het 3D-rijk zal intenser en turbulenter worden. Raak niet verstrikt door de tentakels en het web van het beest. Word niet hun voedsel- en energiebron. Wees duidelijk en standvastig met je intenties, aandacht en acties. Houd je frequentie zo hoog mogelijk terwijl de matrix blijft afbrokkelen.

De matrix, onze gevangenis
De controleurs, de wereldse machthebbers, willen graag dat jij hun spel speelt en woedend bent en gewelddadig wordt. Speel het spel niet mee! Geweld is een spel dat zij, beter dan jij, beheersen.
Archonten hebben deze negatieve energieën nodig om zich ermee te voeden. Voedt ze niet langer en ze keren zich tegen hun opdrachtgevers, de controleurs.
Werp jouw oude gewoontes van je af. Waarom zou je boze brieven schrijven als deze toch genegeerd worden? Stop met klagen en begin een nieuw spel: speel het spel van je hart.

Doe niet meer mee
Waarom zou je nog recht proberen te krijgen binnen een onrechtvaardig justitieel systeem? Je kunt het niet repareren, je kunt hun spel niet winnen. Zij hebben de regels zo gemaakt dat jij altijd verliest als je meespeelt. De rechter heeft trouw gezworen aan een crimineel met NAZI banden; de aanklager en jouw advocaat hebben hetzelfde gedaan. Geef geen toestemming meer om je te laten mishandelen.
Ikzelf doe al een tijd niet meer mee! Wie wil er samen met mij niet meer meedoen? Laten we een ander spel spelen waar iedereen speelt onder dezelfde spelregels, geen uitzonderingen, geen ELITE, geen gesjoemel. Dit spel heet VRIJHEID.

Jij bent niet van de Staat, jij bent van jouZelf
Bedenk wel: Ik heb jullie macht gegeven om slangen en schorpioenen te vertrappen en om de kracht van de vijand te breken, zodat niets jullie kan schaden. Verheug je er echter niet over dat de geesten zich aan jullie onderwerpen, maar verheug je omdat jullie naam in de hemel opgetekend is.’  Dit zegt Jezus in Lucas 10 vs 19.

Bronvermelding en aanverwante artikelen:
https://www.vrijewereld.org/2012/07/20/wie-zijn-de-archonten/

Onze wereldbeheersers:
https://www.levensreis.nl/index.php/12-wie-of-wat-is-onze-schepper-en-wat-wil-hij-met-ons/

Ruim je blokkades op:
https://www.levensreis.nl/index.php/de-gezonde-leer/

Bemoedigingslied:
https://www.youtube.com/watch?v=TRcIEMgppK8

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *