Einde soevereiniteit definitief

De beïnvloedingstactieken die de WHO inzet om de pandemie regelingen geaccepteerd te krijgen werkt! Tegen de uitdrukkelijke wens van een Kamermeerderheid in, zal het demissionaire kabinet instemmen met het omstreden pandemieverdrag van de WHO.

Demissionair minister Dijkstra (D66) meldt aan de Kamer dat het kabinet van plan is de verdragsteksten goed te keuren. Nederland is namelijk mede-initiatiefnemer van het verdrag. Volgens de minister hoeft de Kamer zich geen zorgen te maken en heeft het parlement altijd het laatste woord als het gaat om grote verdragen.

Schoffering van het parlement
Het besluit leidt tot grote verontwaardiging. “Een schoffering van het parlement,” vindt Forum voor Democratie. “De zoveelste ondemocratische soevereiniteitsoverdracht die ons wordt opgedrongen.”
Dit betekent dat de WHO nu zal bepalen wanneer er sprake is van een ‘gezondheidscrisis’ en welke maatregelen we daarvoor moeten nemen. Quarantaine, isolatie, reisbeperkingen, digitale vaccinatiepaspoorten: de WHO kan het ons allemaal opleggen, aldus FVD. De partij roept op deze beslissing terug te draaien en heeft een petitie gelanceerd die je hier, zie Bronvermelding, kunt ondertekenen. Dit heeft niets meer met democratie te maken.

Wereldwijd protest
Op 31 mei komen wetenschappers van over de hele wereld naar Japan om te demonstreren tegen de organisatie van Tedros, maar ook tegen de Gates Foundation, één van de belangrijkste sponsoren van de WHO. Er worden zo’n 50.000 mensen verwacht.

Japan leidt het verzet tegen de Wereldgezondheidsorganisatie. Afgelopen maandag, de 13e mei, is in dat land tijdens een persconferentie het grootste wereldwijde protest tegen de WHO aangekondigd. Vorige maand vond ook een grote demonstratie plaats in Japan tegen de WHO.

Betogers hadden borden en spandoeken bij zich met daarop teksten als ‘Nee WHO’, ‘Nee Plandemie’, ‘Open je ogen, de media liegen, word wakker’, ‘Uit de WHO’, ‘Geen mRNA’, ‘WHO is een slaaf van farmaceutische bedrijven’, ‘Geen wereldregering’ en ‘Wij zijn geen slaven van de NWO’.

Ook in Europa geluiden van protest
Deze week werd bekend dat Groot-Brittannië weigert het pandemieverdrag van de WHO in zijn huidige vorm te ondertekenen.
“Groot-Brittannië zal geen versie van het verdrag ondertekenen die de Britse soevereiniteit ondermijnt”, schrijft The Telegraph.
Daarnaast heeft Slowakije besloten om het nieuwe pandemieverdrag of de amendementen op de Internationale Gezondheidsregeling niet te steunen, meldt het Slowaakse persbureau TASR. Het Slowaakse ministerie van Volksgezondheid heeft laten weten geen documenten te ondertekenen die de positie van Slowakije als soevereine staat verzwakken.
“Dit is fantastisch nieuws,” reageert oud-professor Bret Weinstein. Hij feliciteert de inwoners van Slowakije. “Door het WHO-plan te verwerpen, leiden jullie de wereld naar vrijheid.”

En wat doet Nederland???
“Wereldwijd leven grote zorgen over deze globalistische machtsgreep door de WHO. Maar, uiteraard, stemt het kabinet als braafste jongetje van de klas gewoon in,” merkt oud-Kamerlid Wybren van Haga terecht op. Rechtsfilosoof Raisa Blommestijn reageert: “Zo ziet een machtsgreep eruit. Dit heeft niets meer met democratie te maken.”

Pandemieverdrag wel degelijk bindend
WHO-baas Tedros kreeg eind vorige maand op een bijeenkomst van het World Economic Forum in Saoedi-Arabië de vraag of we een volgende pandemie kunnen voorkomen.
Tedros antwoordde: “We zijn onvoorbereid en nog steeds kwetsbaar voor hetzelfde probleem.” Er wordt gewerkt aan het verbeteren van surveillance en een mechanisme om ziekteverwekkers te delen. Tedros merkte verder op dat er een pandemiefonds in het leven is geroepen dat wordt gerund door de Wereldbank. De WHO maakt deel uit van het secretariaat van de Wereldbank.
De WHO-baas onderstreepte het belang van een bindend pandemieverdrag. De lidstaten respecteren dat om te voorkomen dat wij, wanneer zoiets als corona nog eens gebeurt, ons beter voor kunnen bereiden en op een ‘betere manier’ reageren.

 Spoeddebat
“Na Van Huffelen – die tegen een duidelijke meerderheid ‘een middelvinger opstak’ en tekende voor een Europese digitale identiteit – doet Dijkstra nu precies hetzelfde,” stelt onderzoeksjournalist Marc van der Vegt vast. “Voor mij is de Nederlandse democratie zo dood als een pier,” zegt hij.
De BoerBurgerBeweging heeft met verbazing kennisgenomen van het bericht van minister Dijkstra en een spoeddebat aangevraagd. De partij spreekt van ‘een schoffering van de Kamer’.

P.S. Zeer de moeite waard om hier kennis van te nemen:
https://artsencollectief.nl/wereld-gezondheid-organisatie-who-ontvangt-kennisgeving-van-aansprakelijkheid/
De vraag is of de WHO zich daar iets van zal aantrekken, gezien ook de lakse houding van onze regering . . . .  

Bronvermelding en aanverwante artikelen:
Het parlement op een zijspoor gezet:

https://www.ninefornews.nl/kabinet-negeert-kamerwens-en-gaat-akkoord-met-who-pandemieverdrag-zo-ziet-een-machtsgreep-eruit/

Valstrik lang van te voren gelegd:
https://www.levensreis.nl/index.php/2024/01/29/zeg-nee-tegen-who-macht/

Eerder verschenen artikel over dit onderwerp:
https://www.levensreis.nl/index.php/2024/04/20/einde-soevereiniteit-vervolg/

Wereldwijd protest:
https://www.ninefornews.nl/grootste-wereldwijde-protest-tegen-de-who-aangekondigd-wetenschappers-slaan-handen-ineen/

Grote WHO/IHR demonstratie in Japan:
https://twitter.com/_aussie17/status/1780230910131970259

2 reacties


 1. Nederland (D66) bananenrepubliek!!

  Geïndoctrineerde kosmopolitische denkvolgers die liever aanschurken tegen de macht van ongekozen elites in plaats van het Volk te vertegenwoordigen.

  Weerwind: weigert motie uit te voeren #transgenderwet

  Dijkstra: negeert wens kamer uit te voeren #WHO plandemie verdrag

  Van Huffelen: weigert motie uit te voeren om niet in te stemmen met een Europese digitale identiteit

  Beantwoorden

  1. Welke idioot gelooft nu nog steeds dat wij in een parlementaire democratie leven????

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *