Chemtrails

Het verschil tussen contrails en chemtrails hier uitgelegd en de non-reactie van onze overheid.

Kristen Meghan is ex-militair en klokkenluidster. Kristen Meghan is getuige geweest van de invoer van containers van gepoederde giftige metalen zoals aluminium en barium op US Air Force bases. Dit zijn de metalen die terug gevonden worden in bodemmonsters , regenwater monsters , stofmonsters en bloedmonsters wereldwijd. Dit is de ontbrekende schakel waarop velen hebben gewacht.
Lees hier meer over chemtrails.

Concreet betekent dit dat een overheid, of althans krachten in overheden, simpelweg de leiding hebben genomen en een democratie fundamenteel verkracht door hun eigen agenda uit te rollen in plaats van maatschappelijke verantwoordelijkheid af te leggen over hun fratsen.

Mensen worden geconfronteerd met een waarheid, die feitelijk hun wereld op z’n kop zet. Want voor deze mensen is het een heftig verhaal, te zien hoe het -in dit geval- mogelijk is, dat een overheid, die jij vertrouwt en waar jij netjes je belastingcentjes aan betaalt, jou naar het leven staat en jouw leven feitelijk wil verwoesten.

Chemtrails bevatten namelijk nanodeeltjes van metalen en andere stoffen die zo onvoorstelbaar klein zijn dat ons afweersysteem ze niet herkent. Ze worden opgenomen in vitale organen en veroorzaken daar ontstekingen die ons ziek maken.