Wakker worden!

In deze tijd van grote beroering zowel in de wereld als in het persoonlijke leven van de mens wordt de behoefte aan meer ‘vastigheid’ steeds groter.
Jullie weten zo onderhand wel wat de oorzaak is van en waarom die beroeringen plaats vinden.
Het zijn de machthebbers in de politiek en in het bedrijfsleven die met satanische machten samenwerken door deze machten van energetisch voedsel te voorzien in ruil voor macht, eer en rijkdom.

Trouwens, elk mens die ‘slaapt’ werkt in zijn onbewustheid mee aan de in stand houding van deze kwade machten!

God zegt: ‘Het loopt slecht met je af als je alleen op mensen vertrouwt. Als je hulp zoekt bij mensen en niets van mij wilt weten dan lijk je op een struik in de woestijn. Een dorre struik in een gebied waar niets groeit, waar niemand woont en waar het nooit regent.
Maar als je op mij vertrouwt en bij mij hulp zoekt, zal je gelukkig zijn. Dan lijk je op een boom aan het water. De wortels van zo’n boom groeien tot in de rivier. Zo’n boom heeft geen last van de hete zomer, zijn bladeren blijven altijd groen. En hij geeft ieder jaar vruchten, ook in jaren van droogte”.

Zolang de mens zich thuis voelt binnen de matrix is er geen toekomst; hij blijft een prooi van bloeddorstige wezens, die alle leven ( = energie) uit hem zuigen totdat hij ‘als een dorre struik in de woestijn’ van zijn leven achterblijft.

Dat grote groepen mensen binnen onze samenleving, je hoeft dus echt niet ver te kijken, in grote narigheid verkeren is volstrekt niet nodig geweest wanneer ‘men’ meer met God rekening had gehouden dan de eigen belangen te dienen.

Door de bewuste samenwerking van mensen met de boze machten hebben deze entiteiten steeds grotere macht en invloed gekregen om de aarde en haar mensheid in steeds diepere ellende te storten.

Wij zien hoe deze machten al voor de dagen van Jezus’ aanwezigheid de aarde in diepe duisternis hebben weten te dompelen, zoals jou in vorige lessen al eerder is uitgelegd.
De apostelen hebben daarna, tijdens hun verkondiging van de blijde boodschap, ook behoorlijk last gehad van deze duivelse medewerkers; dwaalleraars genoemd.

Dankzij deze ‘medewerkers’, met name in de Rooms Katholieke kerk van toen, is het Evangelie vervalst en hebben zij de ware verkondigers van het Woord verketterd en vermoord. Dit is in de kerkelijke historie gemakkelijk te vinden en na te pluizen, mocht je daar belangstelling voor hebben.

Het gevolg van deze vervalsing is een, aan de matrix vastgebonden, wereld met een misleide religie tot heden toe!
Nu staan wij met z’n allen voor een nieuw tijdperk, bekend onder het sterrenbeeld Aquarius; het tijdperk van de grote ontmaskering.
Mensen ontwaken en krijgen te zien dat zij al die tijd de verkeerde god hebben gediend. De arrogantie van Samaël, dat hij de enige god is en er buiten hem geen andere is, wordt door steeds grotere groepen mensen doorzien!
Behoor jij ook tot die groep mensen die wakker zijn geworden? Zo ja, dan ligt ook voor jou de weg open naar bevrijding van jouw ziel uit de macht van Samaël en zijn Archonten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *