Archonten

Archonten zijn in de gnostiek de bestuurders van het aardse noodlot. Zij zijn de manipulators en controleurs van de mensheid die op ons, mensen, parasiteren. Hun doel is om de menselijke ziel, hun maaksel, gevangen te houden in de matrix – het voor ons zichtbare universum – tijdens haar aardse verblijf.

Archonten zijn te onderscheiden in
– fysieke Archonten, omdat die incarneren in machtige familie bloedlijnen (vooral binnen de Jezuïeten orde) en
– non fysieke Archonten die hun invloed uitoefenen vanuit de astrale velden.

De ‘Archonten’ zijn de verzamelnaam van de duistere machten. Deze bestaan uit reptiel-achtigen, amoebe-achtigen en andere astrale wezens. Deze parasieten voeden zich met negatieve energie die door mensen worden afgegeven als deze angstig of in stress is. Daarom proberen de dienaren van deze entiteiten zoveel mogelijk leed te veroorzaken onder de mensheid, omdat anders de energie vampiers verhongeren. De amoebes hechten zich aan mensen (in een andere dichtheid/dimensie ) en proberen het ego te manipuleren zodat de mens negatieve emoties voelt, waarmee ze zich voeden. Velen weten het niet eens dat ze extern gemanipuleerd worden.
De parasieten kunnen verwijderd worden als je niet meer ingaat op negatieve emoties en stopt met verkeerde verlangens en praktijken, die hun van voedsel voorziet, zoals angst, oorlog, armoede, ziekte, jaloezie etc..

tt
Deze wezens leven in een energetische wereld, een wereld van zowel positieve  als negatieve levensenergieën; ook wel astrale wereld genoemd. Het is een niet-zichtbare wereld, die zich binnen de fysieke, zichtbare wereld bevindt.

Het zijn daarmee, net als zoveel andere levende bewustzijnsvormen, wezens zónder fysiek lichaam, zoals wij dat kennen, maar wel kunnen incarneren in een fysiek lichaam.

Bijna alles waarin je gelooft, op het gebied van banken, politiek, medicijnen, de media en zelfs onze geschiedenis, is vervalst en gemanipuleerd in elkaar gezet, door middel van mensen, in wie archonten zich genesteld (=geïncarneerd zijn) hebben, zodat de mensheid in slavernij binnen de Matrix gebracht kon worden. Tegenwoordig voeden de Archonten zich voornamelijk met behulp van mensen die verslaafd zijn aan de televisie of aan games en dat is hun ‘basisvoeding’ maar de hoofdmaaltijd blijft vooral o.a. het leed van seksueel misbruikte, mishandelde en gedode kinderen, mensen en dieren tijdens offerdiensten aan de goden.

Wij zien hoe mensen, dankzij de medische wetenschap, zo lang mogelijk in leven worden gehouden zodat de astrale parasieten zich optimaal tegoed kunnen doen aan de negatieve energieën van depressiviteit en pijnlijke uitingen ten gevolge van ouderdomsklachten, die vrijkomen bij mensen, die stervende zijn en lijden onder hun lichamelijke en psychische klachten.

Denk eens aan de hoeveelheid aan negatieve energieën van alle leed en ellende, die vrijkomt bij oorlogen, terreuraanslagen, en andere noden, waarvan de allermeeste van te voren gepland en met medeweten van de plaatselijke autoriteiten, gepleegd werden!
Al deze gebeurtenissen vinden doelbewust plaats binnen de door archonten geschapen valse realiteit met medewerking en medeweten van de verantwoordelijke autoriteiten en politici met het voorop gezette plan om de gulzige vraatzucht van archonten te bevredigen.