Archonten

Archonten zijn in de gnostiek de bestuurders van het aardse noodlot. Zij zijn de manipulators en controleurs van de mensheid die op ons, mensen, parasiteren. Hun doel is de menselijke ziel gevangen te houden in de matrix tijdens haar aardse verblijf.

Archonten zijn te onderscheiden in
– fysieke Archonten die incarneren in machtige familie bloedlijnen (vooral binnen de Jezuïeten orde) en
– non fysieke Archonten die hun invloed uitoefenen vanuit de astrale velden.

De ‘Archonten’ zijn de verzamelnaam van de duistere machten. Deze bestaan uit reptiel-achtigen, amoebe-achtigen en andere astrale wezens.
Deze parasieten voeden zich met negatieve energie die door mensen worden afgegeven als deze angstig of in stress is. Daarom proberen de dienaren van deze entiteiten zoveel mogelijk leed te veroorzaken onder de mensheid, omdat anders de energie vampiers verhongeren. De amoebes hechten zich aan mensen (in een andere dichtheid/dimensie ) en proberen het ego te manipuleren zodat de mens negatieve emoties voelt, waarmee ze zich voeden. Velen weten het niet eens dat ze extern gemanipuleerd worden.
De parasieten kunnen verwijderd worden als je niet meer ingaat op negatieve emoties en stopt met verkeerde verlangens en praktijken, die hun van voedsel voorziet, zoals angst, oorlog, armoede, ziekte, jaloezie etc..

tt
Deze wezens leven in een energetische wereld, een wereld van zowel positieve  als negatieve levensenergieën; ook wel astrale wereld genoemd. Het bevindt zich binnen de fysieke wereld.

Het zijn daarmee, net als zoveel levende bewustzijnsvormen, wezens zónder fysiek lichaam, zoals wij dat kennen  hier op Aarde, in 3D.

Bijna alles waarin je gelooft, op het gebied van banken, politiek, medicijnen, de media en zelfs onze geschiedenis, is vervalst en in elkaar gezet, zodat de mensheid in slavernij binnen de Matrix gebracht kon worden. Tegenwoordig voeden de Archonten zich voornamelijk met behulp van mensen die verslaafd zijn aan de televisie of aan games en dat is hun ‘basisvoeding’ maar de hoofdmaaltijd blijft o.a. het leed van het seksueel misbruik van kinderen. Bepaalde groepen mensen offeren heden namelijk nog altijd mensenkinderen aan deze ‘goden’.