De klimaat lockdowns komen er aan!

Inleiding
Als ik u zou vertellen dat de “natuurbranden” in Maui, waar de NOS het over heeft, veroorzaakt zouden kunnen zijn door energiewapens – zou u het dan geloven? Liever niet toch zeker? En als ik u zou zeggen dat het World Economic Forum de Hawaïaanse regering heeft geïnfiltreerd, en dat zij plannen heeft om van Hawaï het eerste 15 min. eiland te maken? Dat is een complottheorie toch? Steden in Nederland zoals Amsterdam, Utrecht, Nijmegen zijn ‘pilotcities’ om getransformeerd te worden in 15 min. steden! Kortom: Wat staat ons te wachten? En waarom is wat er in Maui gebeurt een afschuwelijk, maar perfect voorbeeld om aan te tonen dat schaduwregeringen bestaan, en waartoe zij in staat zijn!

“Natuurbranden”
Op woensdag 9 augustus bericht de NOS dat een “natuurbrand” in het stadje Lahaina op het eiland Mauï aan zes mensen het leven heeft gekost. Maui is een prachtig tropisch eiland. Het wordt min of meer opgekocht door de ‘Elite’ – de superrijken uit Hollywood. De bevolking verzet zich hier al tientallen jaren tegen; het drijft de prijzen omhoog, en bovendien worden zij ook nog eens onder druk gezet om locaties aan de kust te verkopen voor een toeristenbestemming.

Corrupte media in handen van de “Elite”
De NOS houdt het hier zo’n beetje bij, behalve dan dat zij nog wat bericht over het oplopen van het dodental: 35 op donderdag naar 55 op vrijdag 11 augustus. De reden van de branden is volgens de media – hoe kan het ook anders – klimaatverandering.
Reuters houdt het iets langer vol en laat op 15 aug weten dat brandweerlieden nog steeds bezig zijn met het bestrijden van uitslaande branden.
Ondertussen gonst het op sociale media van de berichten. Deze brand is allesbehalve ‘natuurlijk’.

Vooropgezet plan: Directed energy weapon (DEW)
– De temperaturen zijn zo hoog geweest dat glas en metaal zijn gesmolten, en dat bepaalde wijken tot aan de grond toe een soort van verpulverd zijn, terwijl sommige bomen tussen de huizen nog groen zijn.Het water was afgesloten en alarmsystemen deden het niet.
De overdadige landhuizen van de filmsterren uit Hollywood zijn onaangetast gebleven.
Hulpverleners hebben geen toegang tot het gebied – bewoners (overlevenden) zitten in kampen.
Journalisten die autoriteiten om opheldering vragen krijgen geen antwoord. Joe Biden had “geen commentaar”.
Google maar eens op: Aloha DEW: Lahaina, Maui hit by directed energy weapons.

Vragen van familieleden en eilandbewoners onbeantwoord
Mensen vragen zich terecht af waarom het water werd afgesloten, zodat de brandweerlieden met lege watertanks stonden. Bovendien is het alarmsysteem niet eens afgegaan! Hier is sprake van een bewuste cover up. Waarom mogen hulpverleners het gebied niet in en zitten  overlevenden in kampen?
Gelukkig hoeven wij in ons landje ons geen zorgen te maken dat dit soort gebeurtenissen ons zullen overkomen, toch?
Onze regering zal ons t.z.t. echt niet opsluiten in zogenaamde FEMA kampen.

Het gebeuren past in het World Economic Forum plan
Er is duidelijk meer aan de hand dan een “natuurbrand”. Onafhankelijk mediaplatform ‘Redacted’ komt met een voorzichtige verklaring voor de natuurbranden. Het World Economic Forum heeft plannen om van Maui het eerste “Smart Island” te maken.
De media zwijgen erover dat de levensgevaarlijke branden mogelijk zijn veroorzaakt door (schaduw)regeringen. De schade is gigantisch; duizenden levens zijn verwoest. Het klimaat krijgt de schuld.

Dit gebeuren staat ons ook te wachten
Wat er in Maui is gebeurd viel samen met de vermoeidheid van het jarenlang verkondigen van min of meer dezelfde boodschap. We hebben onze macht uit handen gegeven. Volgzaamheid, wegkijken als het confronterend is, tegen beter weten in vasthouden aan het idee dat de overheid het beste met ons voorheeft, aan het idee dat de media ons de waarheid vertellen, aan het idee dat Covid voorbij is.
Wij blijven de werkelijkheid negeren, totdat  . . . . . ?

Vergelijkbare situatie in ons land
Het klopt niet, en iedereen die denkt dat de branden een ver van mijn bed show zijn wil ik waarschuwen. Lahaina is de voorloper op de wereldwijde agenda – en de klimaat psychopaten, die uit zijn op een 15 min. eiland (of -stad) doen gewoon wat daarvoor nodig is – en zullen dat overal doen.
De misleidende pers helpt daaraan mee en liegt er op los. Verslaggevers staan veelal op de loonlijst van de regering. Dus die schrijven gewoon niets meer dan U alleen bezig en aan de praat te houden.

Waarheid wordt achter of verborgen gehouden
Meer dan 20 top politici gooien in Nederland de handdoek in de ring. Die zien het “ plotseling” niet meer zitten. Maar er is een gezamenlijke reden en dat is de broeiende angst. Angst om opgepakt te worden en ter verantwoording geroepen te worden voor de laatste tien jaar, o.a. tijdens de Covid, omdat zij teveel Rutte (dat is WEF) en Kaag (die is bij uitstek WEF) gesteund hebben.
Kaag, Rutte, Hoekstra, Jetten, Klaver en nog een paar van die verraders, zullen straks automatisch de eersten zijn en dan volgt de rest; dat is bijna driekwart van beide kamers.

Verraders????
Ja, want hoe moet je mensen noemen die, meestal in het geheim, stiekem vergaderen om de strategieën te bespreken van het particuliere WEF (de Rothschild en Rockefeller kliek). Deze verraders moeten voor het volk opgelegde en afgedwongen regels en wetten maken, terwijl zij de keus hebben weg te gaan…..
De vragen waarmee we ons bezighouden dienen helder te zijn zodat wij helder krijgen wat ons te doen staat en wij niet geslachtofferd worden.

Nog een paar voorbeelden van wat de media ons niet vertellen
De bijeenkomst om van Hawaï een door computers bestuurde controlestaat te maken stond al op de agenda. De regering van Hawaï stelt zich ten doel om van het hele eiland Maui het eerste Smart ISLAND te maken. Ze willen dat het hele eiland beheerst wordt door AI, en dit zal worden besproken op de ‘Hawaï Digitial Government Summit’ die gepland staat voor maandag 25 september 2023 op Maui.
Het idee van een 15 min. eiland, of een 15 min. stad zoals die in Europa op dit moment wordt voorbereid, is dit:
De 15-minuten stad is een stedenbouwkundig concept waarin de meeste dagelijkse levensbehoeften en diensten, zoals werk, winkelen, onderwijs, gezondheidszorg en vrije tijd gemakkelijk te bereiken zijn door 15 minuten te lopen of te fietsen vanaf elk punt in de stad. Deze benadering heeft als doel de afhankelijkheid van de auto te verminderen, gezond en duurzaam leven te bevorderen en het welzijn en de levenskwaliteit van stadsbewoners te verbeteren. Het klinkt mooi, behalve als het wordt aangestuurd door AI en je er bijv. niet in of uit mag omdat je niet aan bepaalde voorwaarden hebt voldaan (gevaccineerd bent), of je reiskrediet al hebt overschreden. Kortom, 15 min. steden kunnen zo maar veranderen in openlucht gevangenissen, aangestuurd door AI.

Klimaatlockdowns
Wat hebben klimaat Lockdowns en de branden in Maui met elkaar te maken? Ogenschijnlijk niets, ware het niet dat we belangrijke lessen kunnen leren uit de “natuurbranden”:
Eenieder zou zich moeten verdiepen in zaken als DEW, HAARP en andere manieren waarop het klimaat kan worden beïnvloed en in welke mate dat al gaande is.
Eenieder zou zich af moeten vragen of de gevaren waartegen de overheden ons willen beschermen natuurlijk zijn of door henzelf veroorzaakt worden.
Eenieder die niet bereid is om zich te informeren buiten de reguliere media om is eenzijdig en onvolledig geïnformeerd.

Klimaat lockdowns komen er aan
In een recente EU vordering staat een verruiming van de betekenis van wat een “dreiging” voor de volksgezondheid inhoudt. Met de in juni 2023 aangenomen nieuwe “pandemiewet” betekent dit dat de minister van VWS straks voor elke gezondheidscrisis – dus niet alleen besmettelijke ziekten, maar ook bijvoorbeeld klimaatverandering – een blanco volmacht heeft. Met andere woorden: er is sprake van een opportune politieke verruiming van macht met juridische indekking voor onverantwoordelijk en destructief beleid. Dit is zeer kwalijk, en de manier waarop de pandemiewet er doorheen is gedrukt doet vermoeden dat er gretig misbruik van gemaakt zal gaan worden.
Van de media – die ons voortdurend misleiden over klimaatverandering – hoeven we niet veel te verwachten. De klimaatpropaganda is er om ons voor te bereiden op de komende klimaat Lockdowns en de 15 minuten steden.

Spirituele duiding van de actualiteit
In de eerste brief hfdst 5 schrijft de apostel en volgeling van Jezus: “We weten dat wij uit God zijn, terwijl de hele wereld in de macht is van hem die het kwaad zelf is”.
Slechts weinigen weten dit; daarom doen zij niet meer mee . . . .

Bronvermelding en aanverwante artikelen:
De “natuurbrand” op Maui, één van de Hawaii eilanden:
https://stichtingvaccinvrij.nl/maui-de-media-en-de-komende-klimaat-lockdowns/

Het onheil nadert snel:
https://www.levensreis.nl/index.php/2020/12/14/armageddon/

En jij? Wat doe jij?
https://www.levensreis.nl/index.php/zij-hielden-vol/

Onafhankelijke wetenschappers verklaren:
https://nieuwrechts.nl/94031-ruim-1500-wetenschappers-tekenen-verklaring-er-is-geen-klimaatcrisis

Video toont de klimaat hoax:
https://rumble.com/v1itrzz-the-great-global-warming-swindle.html

Het tegenwoordige christendom is misleid:
https://www.levensreis.nl/index.php/2021/02/10/schapen-bestemd-voor-de-slacht/

2 reacties


 1. We mogen niets meer zeggen over het feit dat de huidige paus Franciscus hier mede de oorzaak is van de globalistische agenda 2030. Deze paus is aanhanger van het communistische Globalisme, waar de Jezuïeten al eeuwenlang voorstander van waren. Paus Clemens XIV trachtte te voorkomen dat ooit een van de Jezuïetenorde een kardinale of pauselijke zetel zou kunnen bemachtigen. Uiteindelijk kreeg de Jezuïetenorde tóch voor het eerst hun zin om voortijdig paus Benedictus van zijn troon te stoten om plaats te maken voor de Argentijn Berglogio (vriendje van de destijds in opspraak geraakte vader van Máxima omtrent het regime in Argentinië). Van de huidige mainstreammedia hebben we niets meer te verwachten van onafhankelijke onderzoeksjournalisten, omdat zij daarover niets mogen berichten….Over DesInfo gesproken is onze (r)overheid de grootste verspreider van DesInformatie.

  Beantwoorden

  1. Helemaal met jou eens!
   Jouw reactie valt dus duidelijk onder de noemer “desinformatie” (haha).
   In meerdere artikelen heb ik de kwalijke rol o.a. van de pausen beschreven, bijv. hier:
   https://www.levensreis.nl/index.php/avatars/.
   Met behulp van onze corrupte mainstreammedia dekken zij elkaar zodat zij hun kwalijke praktijken straffeloos kunnen blijven uitvoeren.
   Overigens, bedankt voor jouw reactie . . . .

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *