Gevangen in angst

Wij moeten er vertrouwd mee raken dat wij niet de enigen zijn in het universum. Stop met negeren en wegkijken uit angst om geconfronteerd te worden met de werkelijkheid/waarheid. Doe zelf onderzoek!

Kerk en Staat zijn niet in het belang van de burgers
Nog steeds gelooft de overgrote meerderheid van de mensen dat zowel de Kerk als de Staat het beste met de burgers voor hebben. Zij weten niet, of beter gezegd: zij hadden kunnen weten, dat onze politieke leiders leugenachtig zijn en dat ook de allermeesten van onze geestelijke leiders, ondanks hun goede bedoelingen het spoor, vanaf de prille beginjaren van het christendom, kwijt zijn geraakt.

Onze wereld is gekaapt
De wereld en haar mensheid wordt in steeds snellere vaart overgeleverd aan zeer mensvijandige, buitenaardse machten dankzij de hulp van invloedrijke, naar macht en geld beluste “weldoeners”, die hoge en belangrijke sleutelposities in overheid en maatschappij bezetten.
Wij zien het onder onze ogen gebeuren hoe ook onze Kerk, met haar misleidende farizese verkondiging het doel van het leven der gelovigen doet missen.
Demonische machten zijn er op uit om het Christus bewustzijn in de mens te misleiden, te verdoven en het vervolgens geheel uit te wissen.
Door cruciale informatiestromen via de media te blokkeren, te manipuleren en anderszins te frustreren houden deze kwaadaardige machten het publiek onwetend en in permanente angst om zelf de dingen te onderzoeken.

Diep verborgen geheimen onbarmhartig aan het licht gebracht
Een insider van het World Economic Forum heeft bevestigd dat het bolwerk van de wereldelite, het WEF, de regeringen van de wereld oproept om de film “Sound of Freedom” te verbieden, in een poging om te voorkomen dat zoveel mogelijk mensen de hitfilm zien en meer te weten komen over de omvang van de kinderseksindustrie, bericht Thepeoplesvoice.

De bevolking in angst gehouden
Nog verontrustender is dat iedereen die een kaartje koopt op een zwarte lijst met sociale kredietscores wordt gezet, in afwachting van het sociale kredietsysteem dat t.z.t zal worden uitgerold.
Volgens de mainstream media is pedofilie en kinderhandel geen probleem en moeten we allemaal onze mond houden, anders lopen we het risico dat we op sociale media op onze feiten worden gecontroleerd en aan de schandpaal worden genageld.

Wie negeert is mede schuldig
Sekshandel – vooral als het gaat om het kopen en verkopen van jonge meisjes – is wereldwijd big business, met name in Amerika. In de afgelopen jaren was het de snelst groeiende business in de georganiseerde misdaad en kinderen waren de op één na meest winstgevende goederen die illegaal werden verhandeld, na drugs en wapens.
Ga maar na: elke twee minuten wordt er een kind uitgebuit in de seksindustrie. Dit is het smerige geheimpje dat speelt in de gehele wereld, niet alleen in Amerika maar zeker ook in ons land!

Wijdverbreide ziekte
In de amusementsindustrie is pedofilie zo diepgeworteld dat het nauwelijks nog een geheim genoemd kan worden. Disney en Hollywood zitten vol pedofielen. Project Monarch en MK Ultra zijn codenamen voor een serie geheime experimenten van de CIA met betrekking tot het produceren van Adrenochrome.
Adrenochrome is een stof dat wordt aangemaakt en verzameld in het bloed als kinderen worden gemarteld.(zie bij Bronvermelding voor meer info)
Wereldwijd wordt de maatschappij vertrouwd gemaakt met pedofilie om dit geaccepteerd te krijgen. Op de scholen worden kinderen van jongs af aan geïndoctrineerd om het misbruik te normaliseren.

De lijst is eindeloos.
Het verhandelen, misbruiken, martelen en offeren van kinderen is een publiek geheim in de industrie en de elites zijn doodsbang dat de massa nu wakker wordt.
Disney vocht vijf jaar lang in de rechtszaal om te voorkomen dat Sound of Freedom werd uitgebracht. Moeten we verbaasd zijn? Disney heeft veel openlijke pedofielen in dienst en heeft zelfs veroordeelde pedofielen weer in dienst genomen nadat ze een lichte straf hadden uitgezeten.
Hollywood aast al op kinderen sinds op zijn minst de jaren 1930, waaronder kindsterren Mickey Rooney en Judy Garland, die schreef dat ze achter de schermen voortdurend werd gemolesteerd door machtige mannen waaronder MGM medeoprichter Louis B. Meyer.
Shirley Temple sprak zich ook uit over de pedofiliecultuur in Hollywood.
Zoals Sound of Freedom-ster Jim Caviezel deze week aan Charlie Kirk vertelde, zijn de overheid, kartels en alfabetische agentschappen allemaal betrokken bij mensenhandel en ze proberen wanhopig om de massa in het duister te houden over de omvang van hun handel.

Verboden de film te bekijken
Daarom valt de mainstream media de film nu bij elke gelegenheid aan, uit naam van hun meesters.
CNN, de minst betrouwbare naam in het nieuws, is de schakel tussen de media, de regering en de CIA, dus het zal u niet verbazen dat zij het voortouw hebben genomen bij de aanvallen op Sound of Freedom.
De elite is zo bang voor deze film dat ze een Rothschild, een bloedverwant van Lord Jacob en Evelyn de Rothschild, hebben laten komen om het CNN-publiek te vertellen dat ze onder geen beding kaartjes mogen kopen of naar deze zogenaamd “gevaarlijke” film mogen kijken.
CNN heeft een geschiedenis als het gaat om liegen tegen hun publiek en om hen te verbieden om nieuwe informatie te leren die hun gehersenspoelde wereldbeeld zou kunnen veranderen.

Veel tegenwerking om de film te zien
Duizenden mensen in heel Amerika hebben gemeld dat bioscopen proberen om de ervaring van het kijken naar Sound of Freedom zo onaangenaam mogelijk te maken om te voorkomen dat mensen kaartjes kopen. De poging om de film tegen kinderhandel te onderdrukken is geen verrassing, aangezien Blackrock een meerderheidsbelang heeft in AMC Theatres. De linkse mainstream media en zelfs bioscopen proberen deze film te onderdrukken.
Tim Ballard, de echte held waar de film op gebaseerd is, is de afgelopen jaren ook meedogenloos aangevallen.

Zwijgplicht opgelegd over meer zaken
De Grote Hongersnood Reset: U zult niets bezitten en u zult verhongeren.
In de laatste dagen van de verkiezingen van 2016 vertelde de, nu tot schande gebrachte, presentator Chris Cuomo het CNN-publiek om de e-mails van Hillary Clinton en John Podesta, die door WikiLeaks zijn vrijgegeven, niet te lezen … omdat dat illegaal zou zijn.
Ondertussen gaat Biden door met het zoeken naar elk jong meisje wiens ouders zo dwaas waren om haar bij hem in de buurt te laten komen. Vergeet niet dat dit de man is wiens eigen dochter Ashley een dagboek schreef over zijn molestatie in haar kindertijd.
Dreigende voedseltekorten zijn geen toeval: Zij maken deel uit van een gepland globalistisch “Reset the Table” initiatief. Politici liegen over de opwarming van de aarde, maar waarmee toch miljarden euro’s geïnvesteerd worden om de temperatuur “stijging” ongedaan te maken.

Gevangen in angst
De mensheid op Aarde heeft het einde bereikt van de grote cyclus van ervaringen in de dualiteit wereld van de matrix. Wij staan op de brug die onze 3D wereld met de 5D wereld verbindt. Het is op deze brug dat alles in sneltreinvaart wordt onthuld.
Terwijl de 3D wereld, onze zintuiglijk waarneembare werkelijkheid, gebouwd is op het fundament van onwetendheid en passiviteit van de massa, werd de fundering van de nieuwe 5D-wereld in stilte gegrond op dankbaarheid, vreugde en hulp aan anderen. We hadden reeds lang geleden uit onze slavernij bevrijd kunnen zijn, ware het niet dat de massa is blijven slapen.
In plaats van hun vrijheden, in veel gevallen zelfs vrijwillig, uit handen te geven aan hun Kerk en aan de Staat, behoorden de mensen zich juist uit te spreken tegen alle onteigening en te vechten voor hun eigen vrijheid! Uiteindelijk zullen de angsthazen, door alle vrijwillige vaccinaties, zichzelf opruimen. De volgers vallen af, de onafhankelijke denkers zegevieren.

Blijf waakzaam en alert
Het is duidelijk dat alle tekenen er op wijzen “dat de zomer nabij is” en Jezus Zijn volgelingen in Lucas 21 vs 34 voorbereidt: “Pas op dat jullie hart niet afgestompt raakt door de roes en de dronkenschap en de zorgen van het dagelijks leven, zodat die dag jullie overvalt, onvoorspelbaar als een val die dichtklapt. Want plotseling zal hij komen over allen die waar ook op aarde wonen”. 

Door zich niet of nauwelijks te bekommeren om het onmenselijke leed, dat vooral de jonge mensen en vooral de kinderen treft, geeft het merendeel van de massa de parasitaire, luciferische machten impliciet toestemming om hun demonische macht en invloed op de aarde en haar mensheid uit te breiden. Deze astrale beesten voeden zich met getraumatiseerde energieën uit adrenochrome, dat vnl. uit rituele offers van jonge, “verdwenen” kinderen verkregen wordt.
Maar de meeste gelovigen maken zich liever druk om hun eigen heil en schijnveiligheid van Kerk en Staat. De zogenaamde “herders” van het volk spreken zich niet uit tegen alle ongerechtigheid, sterker nog: zij spannen samen tegen het eigen volk. De schapen volgen gedwee hun blinde wegwijzers en vertrouwen hen hun ziele heil toe.
Kort geleden nog ving ik een bericht op dat de Judas van de politieke partijen, de Christen Unie, weigert om in een volgend kabinet samen te werken met de PVV en het FvD. Niet echt van belang, maar wel een opvallende uitspraak . . . .

Tenslotte
De tekst, die ik graag wil meegeven staat in de eerste brief van Petrus hfdst 5: “Wees waakzaam, wees op uw hoede, want uw vijand, de duivel, zwerft rond als een brullende leeuw, op zoek naar een prooi. Stel u tegen hem teweer, gesterkt door uw geloof, in het besef dat uw broeders en zusters, waar ook ter wereld, onder hetzelfde leed gebukt gaan . . . God zal u sterk en krachtig maken, zodat u staande zult blijven en niet meer zult wankelen”.
Deze God is de Vader, de Schepper van de nieuwe Mens.

Bronvermelding en aanverwante artikelen:
Dit artikel is deels overgenomen van hier:
https://www.frontnieuws.com/wereldwijde-elite-zweert-anti-pedofiele-film-sound-of-freedom-te-verbieden/

Verering van Baäl steeds meer in openbaarheid gebracht:
https://www.levensreis.nl/index.php/2016/04/19/19-april-2016/

Ieder mens wordt gedwongen om te kiezen:
https://www.levensreis.nl/index.php/2024/01/31/zoals-de-vader-is-zo-is-ook-de-zoon/

Wat is Adrenochrome:
https://www.wijsheid.nu/kindermisbruik-deel-2-adrenochrome/

Bewijs van het bestaan van Adrenochrome handel:
https://www.bitchute.com/video/Q1MLBb5j4mz1/

Mensen worden voorgelogen:
https://worldunity.me/klimaat-leugens-topklimaatwetenschappers-zeggen-dat-ze-de-opdracht-hebben-gekregen-om-de-waarheid-te-verdoezelen-dat-de-temperatuur-op-aarde-in-15-jaar-niet-is-gestegen/

Op 10/07/20223 zijn 16 prominente Nederlanders en buitenlanders gedagvaard. Je kunt de uitgebreide dagvaarding hier bekijken:
https://www.rechtoprecht.online/dagvaarding

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *