Evaluatie van het Covid-19 virus

Omdat onze regering alle verzoeken om de Covid19 coronavirus te evalueren tot nu toe consequent afgewezen heeft worden andere wegen bewandeld om toch achter de oorzaak te komen van de explosieve oversterfte onder de wereldbevolking.
Bevinding Internationale Covid-top
David Martin, de stichtend voorzitter van vermogensbeheerder M Cam, zei eerder deze maand op een door het Europees Parlement georganiseerde internationale Covid-top in Brussel, dat de VS verantwoordelijk waren voor het vervaardigen van beide coronavirussen die de uitbraken van het Severe Acute Respiratory Syndrome – oftewel SARS – in 2003 en de Covid-19 pandemie gedurende de afgelopen drie jaar veroorzaakten.

Tijdens deze derde top kwamen sprekers aan het woord, variërend van tegenstanders van de lockdowns tot medische wetenschappers, om de wereldwijde respons op de pandemie te bespreken. De sprekers belichtten de mogelijkheid dat het coronavirus dat de pandemie heeft veroorzaakt, door de mens werd geproduceerd in plaats van dat het op natuurlijke wijze was ontstaan.

Covid-19 virus vooraf gepland
In zijn toespraak zei Martin: “De pandemie die volgens ons de afgelopen jaren heeft plaatsgevonden, is niet van de ene op de andere dag ontstaan. In feite begon de zeer specifieke pandemie, waarbij gebruik werd gemaakt van het coronavirus, op een ander tijdstip.”

Volgens hem ontdekten wetenschappers in 1965 het coronavirus als een model van een ziekteverwekker; een ‘invloed’ dat ziekten veroorzaakt. Ze ontdekten ook dat coronavirussen gemodificeerd (= veranderd, gewijzigd) kunnen worden.

Medische experimenten op de mensheid
“Later ontdekten we hoe we een coronavirus konden aanpassen door het in dieren zoals honden en varkens te injecteren,” zei Martin. Hij voegde eraan toe dat deze praktijk in 1990 de basis vormde voor het eerste spike-eiwit vaccin tegen coronavirus van de Amerikaanse farmaceutische gigant Pfizer. Maar al snel kwamen de medische sector en de geneesmiddelenproducenten erachter dat de vaccins niet bleken te werken.

“Aangezien het coronavirus een plooibaar model is, muteert het,” zei Martin. “Elke medische publicatie concludeerde dat coronavirussen ontsnappen aan vaccins omdat ze te snel veranderen en muteren om een vaccin te kunnen ontwikkelen.”

Virusverspreiding als biologisch wapen
In 2002 startte een universiteit in North Carolina een studie om een “infectieus replicatiedefect” te ontwikkelen, wat Martin interpreteerde als “een wapen om individuen aan te pakken, zonder nevenschade te veroorzaken.”

Met betrekking tot dit project, zei Martin dat dit “op mysterieuze wijze een jaar aan SARS voorafging,” dat het coronavirus, dat de zeer dodelijke infectie veroorzaakte, niet uit China kwam en dat het “ontworpen” was, in plaats van dat het uit de natuur afkomstig was.

Over Covid-19 zei Martin dat het coronavirus – dat door de Wereldgezondheidsorganisatie SARS-CoV-2 wordt genoemd – in 2016 gereed was voor verspreiding onder mensen, waarbij er sprake was van een “toevallige of opzettelijke vrijlating van een respiratoir coronavirus” uit een laboratorium in Wuhan.

Voorbereiding op wereldwijde acceptatie van vaccinatie
Volgens hem was het doel van de “introductie” van het coronavirus om de wereldwijde acceptatie van universele vaccinatie te vergroten.
Martin verklaarde omtrent de algemene bezorgdheid in de medische sector: “Totdat een crisis met betrekking tot infecties zeer reëel, aanwezig en op de grens van een noodsituatie verkeert, wordt deze vaak grotendeels genegeerd”.

“Om de financieringsbasis na de crisis in stand te houden, moeten we het publiek meer inzicht geven in de noodzaak van medische tegenmaatregelen, zoals het pan-influenza- of pan-coronavirusvaccin. De media spelen hierbij een sleutelrol en de economie zal de hype volgen”.

Het geld staat boven gezondheid
“Wij [farmaceutische bedrijven] moeten die hype in ons voordeel gebruiken om het echte probleem aan te pakken. Investeerders zullen reageren als ze aan het eind van het proces winst zien,” zei hij.

De Covid-infectie werd eind 2019 voor het eerst gemeld in Wuhan, in de provincie Hubei in centraal China, waarbij de eerste clusters afkomstig waren van de Huanan Seafood Wholesale Market.

Geplande uitbraak van wereldwijde pandemie
Begin 2020 mondde de ziekte uit in een wereldwijde pandemie. Sinds zaterdag, de 20e mei 2023, werden wereldwijd meer dan 766 miljoen besmettingen geregistreerd, met bijna zeven miljoen doden.
Achteraf blijkt dat de oversterfte onder de mensen hoofdzakelijk veroorzaakt werd door de toegediende “vaccins”.

Bewust rookgordijn neergelaten
De bron van het coronavirus bleef een mysterie. Sommige wetenschappers geloven dat het op mensen is overgebracht door wilde dieren zoals vleermuizen en schubdieren, terwijl sommige politici, met name uit de VS, het Wuhan Institute of Virology – een overheidslaboratorium – beschuldigden van het lekken van de ziekteverwekker. Een team van door de WHO aangewezen deskundigen bezocht Wuhan begin 2021 om de bron van de pandemie te onderzoeken.

Na het 12-daagse bezoek, dat onder meer een bezoek aan het lab inhield, concludeerden de wetenschappers dat het “uiterst onwaarschijnlijk” is dat het Covid-19 coronavirus uit het lab was gelekt.

Conclusie
Het Covid-19 coronavirus werd door de Verenigde Staten “opzettelijk verspreid” in Wuhan, China, met het doel een wereldwijde pandemie te veroorzaken om de publieke acceptatie van vaccins te vergroten, aldus David Martin, een Amerikaanse zakenman die gespecialiseerd is in het doorlichten van octrooien.

Bronvermelding en aanverwante artikelen:
Dit artikel is nagenoeg geheel overgenomen van
https://nl.sott.net/article/5813-Covid-19-daad-van-biologische-oorlogsvoering-VS-liet-virus-opzettelijk-los-in-Wuhan-luidt-verklaring-op-top-Europese-Parlement

Het Covid-19 vaccin is niet veilig:
https://www.levensreis.nl/index.php/2022/01/01/schijnveiligheid-van-covid-vaccins

Covid-19 was een daad van biologische oorlogsvoering tegen het menselijk ras:
https://irmaschiffers2014.wordpress.com/2023/05/28/covid-summit-in-brussel-dr-david-martin-nl-subs/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *