De aardbevingen in Turkije

Wereldwijd verzet tegen Amerikaanse dominantie
De aanvallen op Turkije en andere landen alsmede krachten van verzet in de Ukraine , die door de Khazaria Maffia veroorzaakt worden hebben de tegenkrachten een brute aanval op een aan de kust liggende Nieuw-Zeelandse stad gedaan, waar ook een geheim militair steunpunt c.q. basis is gelegen van de NAVO/USA.

Media zwijgen
Dit steunpunt werd volledig door de DEW*) wapens vernietigd (in de vorm van een tsunami en een aardbeving) en er zijn honderden doden gevallen. Er rust een zwaar publiciteit verbod voor alle wereldnieuws media. Zelfs de naam van de stad is geheim gehouden.

Stille oorlog al volop aan de gang
Deze aanval van de Chinezen moet gezien worden als vergelding op de aanval op Turkije.

*)ELECTRONISCHE WAPENS worden gebruikt om mensen te martelen en te vermoorden. Andere benamingen: Directed Energy Weapons, DEW, people zapper, people burner, people cooker, …
Een mensenkoker is een electronisch wapen dat het lichaam van mensen onzichtbaar via radiogolven kookt; vergelijk met magnetron, en gebruikt wordt om mensen uit te schakelen, te martelen en vermoorden.

De verzwegen oorzaken van de aardbevingen
Op 1 en 2 februari sloten de verschillende ambassades hun vertegenwoordigingen in Istanboel.
Op 3 februari liep de US destroyer Nitze de Turkse marinebasis binnen met Haarp wapens aan boord.
De Turkse minister van buitenlandse zaken roept de Amerikaanse ambassadeur op, zijn smerige gezicht uit Turkije te verwijderen.
Op 5/6 februari volgen dan die vernietigende aardbevingen, die met grote waarschijnlijkheid door HAARP zijn veroorzaakt.

China dreigt met vergelding
China dreigt daarop Zwitserland en de Oekraïne plat te gooien. In het Zwitserse Davos vinden immers ook de jaarlijkse omstreden Bilderberg conferenties plaats.

De Rothschilds ( Khazarian Maffia) in Zwitserland verklaren zich daarop bereid vredesonderhandelingen te beginnen. Alhoewel zij nog steeds een alles vernietigende atoom oorlog op het oog hebben.

Gevolgen van de Turkse aardbevingen
Door de aardbevingen hebben de landen aan de Middellandse Zee te maken met een land verhoging langs de kusten van 7 meter. Daardoor zijn ook de kanalen van Venetië in Italië droog komen te liggen. Wetenschappers trachten deze drooglegging wetenschappelijk te verklaren, door het droge klimaat de schuld te geven.

Beginnende scheuring binnen de EU
Frankrijk en Zwitserland vinden het vredesaanbod van de Chinezen aantrekkelijk maar Biden/ USA is tegen.

De Chinezen verklaarden daarop dat sinds 1776 de Amerikanen, de indianen hebben uitgemoord, Canada zijn binnen gevallen en daarna Hawaii hebben geannexeerd, daarna oorlogen hebben veroorzaakt in Korea, Vietnam, in de Golf, Kosovo, Afghanistan, Irak, Libië en Syrië.

Hun militair budget is de grootste van de 15 landen om hen heen en halen de 700 miljard dollar. Zij hebben over de hele wereld 800 basissen en 173.000 troepen in het buitenland gestationeerd. En dwingen de rest van de wereld 100 US$ te betalen. Terwijl het drukken van een 100$ biljet maar 17 cent kost.

Oekraïne is een NAZI bolwerk
De VS/Biden willen koste wat het kost hun NAZI bolwerk Oekraïne, vanwege haar ondergrondse NAZI praktijken, behouden. Nu zij de oorlog aan het verliezen zijn, ondanks de leugen media die het tegendeel beweren, sturen zij aan op een wereldwijde atoom oorlog.
Het ziet er naar uit dat de gehele wereld, op de EU na, de Amerikaanse politiek met haar levensbedreigende beleid spuugzat is!

Bronvermelding en aanverwante artikelen:
Amerikaans oorlogsschip Nitze bezoekt Istanbul en Turkse marinehaven op 3 februari 2023:
https://www.navy.mil/Press-Office/News-Stories/Article/3288830/uss-nitze-ddg-94-arrives-at-glck-naval-base-in-trkiye/

Valse berichtgeving van de media:
https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/droogte-in-italie-de-grachten-van-venetie-zijn-leeg-en-dan-moet-de-zomer-nog-komen~b1f09157/?referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.nl%2F

Directed Energy Weapons (DEW) worden ook wel laserwapens genoemd:
https://www.electronischewapens.nl/

Oekraïne is een NAZI bolwerk van de globalistische wereldelite:
https://www.frontnieuws.com/video-oekraiense-troepen-op-het-slagveld-brengen-de-nazigroet/

Niet onze oorlog:
https://www.levensreis.nl/index.php/2022/12/08/kerstboodschap-aan-de-wereld/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *