Misdaad tegen de menselijkheid

Deze week heeft een Europese leider de wereldwijde Covid “vaccinatiecampagne” woedend veroordeeld als de “grootste misdaad die ooit tegen de mensheid is begaan.”
In een toespraak voor leden van het Europees Parlement veroordeelde het Duitse parlementslid Christine Anderson de wereldwijde reactie van de volksgezondheid op Covid-19 en de vaccinatieprogramma’s die werden uitgevoerd om mensen te dwingen de experimentele prik te nemen, schrijft journaliste Julian Conradson/thegatewaypundit.com.

Anderson: “Deze vaccinatiecampagne zal de geschiedenis ingaan als het grootste schandaal in de medische geschiedenis en bovendien zal het bekend staan als de grootste misdaad die ooit op de mensheid gepleegd is.”

In aansluiting op haar opmerkingen waarschuwde Anderson vervolgens dat de Covid-19 pandemie gebruikt wordt door “gewetenloze globalistische elites” die bereid zijn alles te doen om hun tirannieke agenda door te drukken – inclusief het publiek dwingen zich te laten vaccineren. Zij nam ook de tijd om diegenen te prijzen die standvastig zijn gebleven in hun geloof en zich hebben verzet tegen de globalistische elites. 

Anderson vervolgde: “U bent zeer moedige mensen. Moed is eigenlijk wat er nodig is. Moed is wat nodig is om de globalistische elites in de weg te staan, want zij hebben geen scrupules, en zij zullen doen wat zij kunnen.”

Anderson weigert van haar uitspraken terug te krabbelen.
Nadat zij tegengas had gekregen, tweette de Duitse politica uitdagend een video van haar vurige toespraak met het bijschrift “Ik meende elk woord.”

Anderson is geen onbekende in het maken van explosieve opmerkingen in het Europees Parlement. In maart al trok het Duitse parlementslid een clownspak aan tegen de Canadese premier Justin Trudeau, door de tirannieke WEF-goeroe te zeggen dat hij niet welkom was en dat hij een “schande voor elke democratie” is.

Nu hebben wij alleen nog een paar meer van deze onverkozen houwdegens met ruggengraat nodig om zich bij Anderson aan te sluiten om deze kwade agenda aan de kaak te stellen. De gehele Europese Unie is immers op ondemocratische wijze tot stand gekomen! En ook het gehele Europese Parlement bestaat uit ongekozen leden.
Misschien kunnen we dan eindelijk enige verantwoording zien voor de “ergste misdaad ooit begaan”.
Fauci en zijn WHO-afgevaardigde Tedros zouden de eersten moeten zijn om gestraft te worden.

Bronvermelding en aanverwante artikelen:
Dit artikel is nagenoeg in zijn geheel overgenomen:
https://www.frontnieuws.com/eu-parlementslid-dropt-nuke-op-wereldwijde-covid-vaccincampagne-dit-is-de-ergste-misdaad-die-ooit-tegen-de-mensheid-is-begaan-video/#comment-96974

En hier op Twitter: https://twitter.com/i/status/1551226195425071105

Alles gaat volgens het plan van psychopaten:
https://www.levensreis.nl/index.php/het-genocide-plan-in-uitvoering/

De wereld in de macht van het boze:
https://www.levensreis.nl/index.php/de-spirituele-toekomst-van-de-mensheid/

Wij worden geregeerd door psychopaten:
https://www.levensreis.nl/index.php/2021/11/11/de-cabal-ontmaskerd/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *