De gevaren van Covid vaccins

Dr. Astrid Stuckelberger: Ik wil dit tegen de ouders zeggen …

  1. Het is geen vaccin. Het is een experiment.
  2. Dit experimentele vaccin is vergif.
  3. Deze vaccinatie beschermt niemand. Dit vaccin doet eigenlijk het tegenovergestelde. Het doodt je. En je wordt er ziek van. En we hebben nu bewijs van aantallen, overal ter wereld, van voetballers, van sportmensen… Je wordt er ziek van en je gaat eraan dood.

We weten vandaag dat de mensen die sterven en in ziekenhuizen liggen, mensen zijn die de injectie van het vaccin hebben gekregen. Het zijn niet de mensen die niet zijn ingeënt, tenzij ze samenwonen met iemand die gevaccineerd is, kunnen ze soms ziek zijn.

Dus, als je jezelf hebt ingeënt, laat de kinderen dan alsjeblieft met rust, want zij zijn je toekomst. Onze toekomst. En ze zijn nog nooit ziek geweest. Er is niets om je zorgen over te maken, want kinderen en baby’s zijn niet ziek.

Zwangere vrouwen
Zwangere vrouwen die gevaccineerd zijn… Hun kinderen zijn vaak niet normaal. En ze zijn ziek als ze worden geboren. Ze hebben een infectie. Er is dus een probleem. Blijf alsjeblieft van de kinderen af!

Een teken van hoop
Er is niet hetzelfde in elk vaccin. En dus kunnen we niet zeggen dat iedereen een probleem zal hebben, die het vaccin kregen. Er is hoop voor mensen die vandaag twee dingen doen:
– Ze kunnen hun D-dimeer (niveau) in het ziekenhuis of in het laboratorium laten meten.
De D–dimeer bepaling*) meet de giftigheid van hun bloed, de stolling, de microtrombose in hun bloed. Het moet 500 of minder zijn. Als het meer is, is het gevaarlijk. En daarom moeten ze D-dimeer en CRP, de ontsteking van hun lichaam, laten meten.

Zelfs als ze voelen dat ze in goede gezondheid verkeren, zijn ze niet in goede gezondheid. Ze moeten dit dus laten meten en aan de dokter laten zien. En de dokter moet zeggen: “Je moet je bloed ontgiften.” Er komt dus een actie. En we hadden het al over actie. Je weet wel, met Ivermectine, hydroxychloroquine, NAC, glutathion en zink.

*) Bij deze test meten we de hoeveelheid D-dimeer in het bloed. De D-dimeer test is vooral nuttig als de huisarts denkt dat iets anders dan een DVT of longembolie de oorzaak is van de klachten. (DVT = diepe veneuze trombose).

Een negatieve testuitslag kan deze gedachte dan bevestigen. De D-dimeer test wordt meestal uitgevoerd in combinatie met beeldvormende technieken (beenecho, CT-scan van de long) en/of andere laboratoriumtesten. Bij een normale D-dimeer waarde is de kans dat er stolsels in de bloedbaan zijn zeer klein. Bij een verhoogde waarde kan er sprake zijn van trombose. Maar ook veel andere factoren kunnen de D-dimeer waarde verhogen (o.a. leeftijd, infectie, zwangerschap, kanker, operatie). Er is dan vervolgonderzoek nodig.

Bronvermelding en aanverwante artikelen: 

De gevaren van Covid vaccins:
https://rumble.com/vu3hs3-dr.-stuckelberger-on-the-dangers-of-covid-vaccines.html

Uitleg over D-dimeerbepaling:
https://saltro.nl/onderzoeken/d-dimeren

Covid-“vaccin” is een gif-injectie:
https://www.levensreis.nl/index.php/2022/01/20/vrijheid-van-denken/

2 reacties


  1. Vaccins zijn niet voor iedereen gevaarlijk, bloedlijn is wel zeer belangrijk. Maar uitleg…sporters,voetballers enzovoorts zijn al op topniveau van gezond zijn. Maar ik bijvoorbeeld doe wandelingen,rustig aan maar vaccinatie ik heb pfizer gehad + de booster daarna. Maar voor elk probleem is een oplossing, Uitspraak van Albert Einstein.
    Groetjes, Maaike Stern

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *