Het merkteken van het Beest deel 1

Voorbereidingen voor het merkteken van het Beest

In 2016 kwam een krachtige groep van globalisten samen op het hoofdkantoor van de VN in New York, New York, om een  wereldwijd initiatief genaamd ID2020 te lanceren. De visie van ID2020 is ogenschijnlijk om te pleiten voor “voor ethische, privacybeschermende benaderingen van digitale ID”  en om ID’s te verstrekken voor “meer dan 1 miljard mensen wereldwijd (die) geen toegang hebben tot enige vorm van identificatie”.

De Rockefeller Foundation leverde het startkapitaal voor het ambitieuze ID-project en blijft een voortdurende voorstander van het werk van ID2020. De andere oprichters van het project zijn Gavi The Vaccine Alliance, Microsoft, Accenture en IDEO.org. 

The Bill en Melinda Gates Foundation gaf 750 miljoen dollar om de bovengenoemde Gavi op te richten in 1999 en “de (Gates) Foundation is een belangrijke Gavi-partner bij het vormen van vaccins.” Aldus opereert ID2020 tussen Microsoft en The Gates Foundation vanaf het begin onder leiding van Bill Gates.

ID2020 streeft naar ‘immunisatie als een kans om een digitale identiteit vast te stellen’ (6) en ‘een unieke digitale identiteit te bieden aan iedereen op aarde’. Natuurlijk zal dit allemaal gebeuren, zo wordt ons verteld, met de grootst mogelijke respect voor persoonlijke privacy, veiligheid en keuze. Immers, “Deelname aan de moderne economie, het vermogen om te kopen en te verkopen , werk te vinden, gezondheidszorg, sociale diensten en meer zijn vrijwel onmogelijk zonder een digitale identiteit.” Mijn volgende artikel gaat hier verder op in.

Dus in feite heeft Bill Gates als zijn persoonlijke missie de taak aangenomen om elke persoon op aarde in een wereldwijde ID-database in te schrijven. En vaccins zijn het middel waardoor dit wordt bereikt.
Vorige week schreef Robert F. Kenned, Jr. een vernietigend artikel waarin Bill Gates werd onthuld voor wat hij werkelijk is: “Vaccins zijn voor Bill Gates een strategische filantropie die zijn vele vaccingerelateerde bedrijven voedt (waaronder de ambitie van Microsoft om een wereldwijde vaccinatie-ID-onderneming te controleren) en hem dictatoriale controle geeft over het wereldwijde gezondheidsbeleid.”
Kennedy vervolgt: “In 2010, toen Gates 10 miljard dollar aan de WHO had toegewezen, zei hij: ‘We moeten dit het decennium van vaccins maken’.”

En: “Naast het gebruik van zijn filantropie om de WHO, UNICEF, GAVI en PATH te controleren, financiert Gates een particulier farmaceutisch bedrijf dat vaccins produceert en $ 50 miljoen doneert aan 12 farmaceutische bedrijven om de ontwikkeling van een coronavirusvaccin te versnellen.”

Sommige lezers weten misschien niet dat de vader van Bill Gates in de Board of Planned Parenthood zat, de abortusaanbieder die was gebaseerd op racistische principes en eugenetica. De hele Gatesfamilie is actief georganiseerd in het ruimen van de aarde van nutteloze eters.

Op 19 maart 2020 ging Bill Gates naar Reddit om een digitaal certificaat voor te stellen om diegenen te identificeren die de Covid19-vaccinatie hebben ontvangen. Vaccinatie-ontvangers kunnen volgens Gates een “quantum dot tattoo” krijgen, die bestaat uit “een beetje kleurstof die onzichtbaar is voor het blote oog” maar kan worden gezien met infrarood licht. De tatoeage slaat een digitaal bestand op dat kan worden gelezen met een scanner of een smartphone. Deze quantum dot-tatoeage is ontwikkeld bij MIT en gefinancierd door … raad eens wie? (de hierbij geplaatste link is verwijderd)

Er is niet veel fantasie voor nodig om de convergentie van een verplichte vaccinatie en een verplichte wereldwijde digitale ID te zien  – een geschenk van de globalisten dat uiteindelijk zou moeten worden gekocht en verkocht in de Brave New post Covid19 World.

Op 26 maart 2020 diende Microsoft octrooi WO / 2020/060606 in (merk dat laatste nummer op) dat ‘lichaamsactiviteit’ gebruikt om transacties met cryptovaluta te autoriseren en te verifiëren.  Voorbeelden van lichaamsactiviteit zijn ‘hersengolven, polsslag of lichaamswarmtestraling’. ”
Cryptocurrency is blockchain-georiënteerd en zou heel goed als valuta kunnen dienen in de komende wereldwijde geldloze samenleving.

Interessant is dat de naam van het beoogde initiatief ID2020 is. Niet ID2019, ID2021 of ID2025. Het is ook merkwaardig dat Dr. Anthony Fauci van de Coronavirus Task Force van het Witte Huis in 2017 bijna profetisch zei: “Het lijdt geen twijfel dat er een uitdaging zal zijn voor de komende regering op het gebied van infectieziekten.” Dit is allemaal zorgvuldig tevoren gepland. Fauci dient als lid van de Leadership Council voor het Global Vaccine Action Plan, ontwikkeld door de Bill & Melinda Gates Foundation, de Wereldgezondheidsorganisatie, UNICEP en Fauci’s eigen NIAID – het plan dat oproept tot een ‘Decennium van Vaccins’ om zich te verspreiden over de hele wereld. Bill Gates heeft een belang van meerdere miljoenen dollars met Dr. Fauci.
Het volstaat te zeggen dat de verbindingen tussen Gates en Fauci uitgebreid zijn. En hier  geeft Dr. Fauci heel duidelijk het vrijmetselaars-handgebaar tijdens een recente persconferentie van het Witte Huis, zodat de hele wereld de onderlinge verwevenheid tussen “verlichte ingewijden” kan zien.  

Scott Keisler – 20 april 2020

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *