Het bestaan van Deep State als schaduwregering openlijk toegegeven.

Inleiding
Het overgrote deel van de mensen gelooft nog steeds dat onze regering het beste met het volk voor heeft. Zij nemen de dagelijkse leugens die de media verspreiden voor waar aan en zij geven hun stem aan de partij, waarvan zij menen dat die hun belangen langs democratische weg zo goed mogelijk behartigt.

Dromen spatten uit elkaar
Naarmate dat de tijd vordert en de ontdekkende lichtstralen van de Aquariuszon duistere en verborgen zaken onbarmhartig aan het licht brengen, worden nu alle mensen met deze aan het licht gebrachte feiten geconfronteerd en worden zij gedwongen om hun standpunt in te nemen in deze nieuwe realiteit, die dromen uit elkaar doet spatten en luchtbellen doorprikt.

Kwalijke praktijken komen aan het licht
Alle hooggeplaatsten in de politiek, de maatschappij en multinationals zijn omgekocht door de Deep State/Illuminati.
Vorstendommen, presidenten, en ja, ook de leden van ons Koningshuis zijn verbonden met deze misdadige organisatie en voeren hun mens-vijandige beleid uit zoals dat omschreven is in hun Agenda.

Lees hier zelf over twee oud-CIA directeuren, die het bestaan van Deep State als “schaduwregering” binnen de veiligheidsdiensten toegeven.  Eerder kondigde ik aan dat de Luciferiaanse oorlog van de pedofiele misdaadorganisatie, die voor ons land in Brussel en Frankfurt zijn zetel heeft, tegen de kinderen en hun ouders is begonnen.

Lees daarom voorgaande artikelen, waarin vermeld staat dat men bezig is om aan de stoelpoten van de presidentszetel van de VS te zagen, en de reden waarom: Trump voert de Deep State agenda niet uit!

Waarom dan (nog) geen Brexit?
Het antwoord op deze vraag is exact hetzelfde als op de vraag: Waarom geen Nexit? en hetzelfde antwoord luidt voor alle andere landen  die de EU wensen te verlaten; waarom gebeurt dit niet? Het gelijk luidende antwoord is: de EU-Cabal hield dit allemaal tegen!
Het publiek raakt daardoor gedesillusioneerd en komt in opstand.

Boris Johnson en Nigel Farage zijn de vertegenwoordigers van het Britse volk, die niets liever willen dan zo snel mogelijk ontsnappen aan de economische wurggreep van de Brusselse EU-Cabal.

Jeremy Corbyn is de grote tegenstander van Brexit en pleit er sterk voor om in de EU te blijven, met name vanwege zijn persoonlijke financiële belang in de Unie. Jeremy Corbyn van Labour blijkt echter een slechte verliezer.
Want wat is zo verbijsterend wat zich heeft voorgedaan?

De Cabal-machtselite wordt bekend gemaakt
Jeremy Corbyn blijkt in het debat met Johnson de grote verliezer en gooit de strijd nu over een andere boeg door het volk op te hitsen tegen enkele “criminele miljardairs”, die hij nog eens bij name noemt. Hij noemt hen “profiteurs van een corrupt systeem”. Deze leden van de Cabal belooft hij nu namens het Britse volk aan te gaan pakken.

Maar ook Boris Johnson zegt dat hij ten strijde trekt tegen dezelfde Cabal, maar dan een “andere”; Corbyn heeft het over de “financiële machtselite” en Johnson over de “politieke Deep State-elite”.

 Wat is er toch aan de hand met die Brexit verkiezingen?
In het kort komt het hierop neer: Labour heeft compleet verloren qua Brexit en heeft tot en met de deadline van 31 oktober jl. nog steeds geen duidelijk standpunt in kunnen nemen, en nog steeds niet tot op de dag van dit schrijven en daarna vast ook niet.

Het Britse volk is duidelijk in overweldigende mate pro-Brexit, en de elite is pro-EU.
M.a.w. is in deze Brexit-verkiezing de kans, dat het volk op zijn traditionele Labourpartij stemt, om precies te zijn: 0%.
Wat is daarop het antwoord van Jeremy? “Het is geen Brexit-verkiezing”!
Het gaat nu om het blootleggen van de “miljardairs” die de zakken hebben gevuld over de ruggen van de hardwerkende, gemiddelde Brit! 

Met deze extreme boodschap probeert Labour nu het initiatief naar zich toe te trekken. Het noemen van concrete ‘plunderaars’ zoals de Duke van Westminster (met een vermogen van meer dan 10 miljard!! ) is ongekend en in het huidige klimaat van wel of geen Brexit zelfs levensgevaarlijk, omdat het feitelijk een oproep tot geweld inhoudt.
Corbyn zegt nu in feite tegen het Britse volk: “Ga maar bij de Duke halen wat hij als ‘vertegenwoordiger van een corrupt systeem’ van je heeft gestolen!”

In feite heeft hij daar wel een punt, want protesten moeten niet tegen onze politieke verraders gericht worden, die zich, vanwege hun verraad, zelf met handen en voeten hebben laten binden voor macht, eer en het grote geld van de Deep State/de Bankiers.

Ander brekend nieuws!
Afgelopen maand oktober hebben marine eenheden een ondergrondse basis in Californië aangevallen en ontmanteld. In die bunkers bevonden zich 2100 gekooide kinderen.

Niet alleen in Groot Brittannië, maar ook in Nederland vindt op “geheime plekken” nog steeds kindermisbruikorgies en -moordpartijen plaats, waar ik in voorgaande artikelen meermaals aandacht aan heb gegeven . . . .

Bronvermelding en aanverwante artikelen:
Het bestaan van Deep State toegegeven:
https://www.xandernieuws.net/algemeen/twee-oud-cia-directeuren-erkennen-bestaan-deep-state-en-doelstelling-om-trump-uit-te-schakelen/

en hier:
https://www.ninefornews.nl/geen-complottheorie-meer-deep-state/

Gecontroleerde oppositie van Donald Trump:
https://www.levensreis.nl/index.php/nadere-mededelingen-over-de-nwo/

Onze overheid is uit op afbraak van de samenleving:
http://finalwakeupcall.info/blog/2019/09/11/het-tijdperk-van-politici-is-afgelopen/

Ondergrondse basis in Californië aangevallen en ontmanteld:
https://steemit.com/informationwar/@gomeravibz/2100-caged-children-liberated-and-saved-by-u-s-marines-and-navy-seals-from-deepstate-owned-underground-bases-in-california

Kindermoordpartijen niet alleen in Engeland, ook in Nederland:
https://www.telegraph.co.uk/news/2019/10/23/children-sexually-abused-every-seven-minutes-nspcc-reveals-figures/

3 reacties


 1. Het zal best zo zijn dat Trump het een en ander aan het licht brengt. Het is ook duidelijk dat hij strijd onder de Christelijke vlag. Toch ben ik ervan overtuigd dat hij ook gecontroleerd is. Er valt niets te kiezen, rood en blauw zijn beiden gecontroleerd.

  Trump bouwt niet voor niniets muren, niet om mensen buiten te houden maar zodat er geen ontsnappen meer aan is.

  Mensen schreeuwen tegenwoordig om meer controle, nog even dan zitten we helemaal klem.

  Als Trump echt een redder was dan had hij de geldpers dichtgezet en alle militaire basissen gesloten (buiten USA). Goed voorbeeld doet volgen, helaas zijn we zo gehersenspoeld dat we niet meer in complete vrede geloven.

  Er is maar een manier om de zogenaamde deepstate te stoppen en dat is stoppen met betalen. Money is the currency which is guided by the (river) banks. Met andere woorden de energie die wij weggeven wordt zichtbaar gemaakt door de geldstroom. Geld wordt begeleid door de (rivier) banken die het geld doorsluizen naar de regeerders van deze planeet.

  Natuurlijk wordt geld ook op een positieve manier gebruikt maar zolang de balans weg is en mensen onnodig verhongeren en verziekt worden is het systeem stuk.

  Niemand vraagt zich af waarom een falliet land als Amerika geld mag afdrukken voor oorlog en andere onzin en andere 3e wereld landen niet. Simpelweg omdat wij het niet willen, wij zijn slim en werken voor nepgeld en die hongerige kansloze landen hebben het zelf verpest.

  Wat ik hier schrijf zal rechts en links aanspreken, maar uiteindelijk willen we allemaal hetzelfde:

  Een bordje gezond onbewerkt eten, een betaalbaar dak boven ons hoofd en gezondheid, zonder oorlog.

  Heel makkelijk om te realiseren, stoppen met (belasting en rente) betalen. Denken jullie dat de EU, Trump, Rutte en ga maar door gratis blijven zitten? Ik weet 100% zeker van niet!

  Dus niet meer stemmen, pak je eigen stem terug en neem de touwtjes zelf in handen. Dan kun je ook niemand anders meer de schuld geven

  Beantwoorden

 2. Omdat Trump allerlei Deep State zaken aan het licht brengt is er een hetze in gang gezet om hem te onttronen. De Deep State is dermate binnen gedrongen en verstrengeld geraakt in de Amerikaanse overheid en maatschappij , dat hij daar geen totale controle over kon hebben vanaf de tijd dat hij president werd.
  Kijk maar eens naar zijn voorgangers: pa en zoon Bush, Clinton en Obama; allemaal satanisten!
  Het is duidelijk dat de dingen dan niet zo makkelijk gaan zoals hij dat zou willen en komt zijn beleid, vanwege die interne tegenstand, chaotisch over en dat het ook chaotisch is.

  Hetzelfde fenomeen zien we in ons eigen land immers ook gebeuren. Ook bij ons is de Deep State dermate binnengedrongen en verstrengeld geraakt sinds het verraad van kabinet Balkenende en alle kabinetten daarna tot en met heden onder Rutte.

  Ik ben het met je eens, dat het hele systeem stuk is. En gelukkig beginnen steeds mensen dit ook in te zien, en dit is ook de opzet van al mijn schrijfsels: zoveel mogelijk mensen te bereiken en bewust te maken over de actuele situatie waar wij ons met z’n allen in bevinden.

  Jouw aangedragen voorstellen om de Deep State te stoppen, dat bijv. alle mensen ophouden met betalen is praktisch niet uitvoerbaar vanwege die verstrengeling en afhankelijkheid van het systeem.
  Zelfs de aanstaande financiële en economische ineenstorting is en wordt door de Deep State begeleid en de wereld zal binnengeleid worden in een satanische wereldorde waarin alle mensen tot slaven zijn gemaakt onder een strak regime.

  En wat jij verder schrijft, dat iedereen uiteindelijk hetzelfde wil is helemaal waar. Maar of iedereen datzelfde uiteindelijk krijgt, dat zal een teleurstelling blijken: de slaaf heeft geen stem en geen recht; het zal hem worden ontnomen. Het loon van de slaaf is zijn schuld.

  Beantwoorden

 3. Je hebt gelijk, het gaat niet veranderen. De wereld zit er te diep in en inderdaad Nederland us letterlijk en figuurlijk de lage landen. Wij hebben Trump of iemand anders niet nodig. Er is maar een weg om los te komen en dat is ons Christus bewustzijn. Jezus werd ook aangboden om heerser over deze aarde te worden, maar hij weigerde omdat dit een tijdelijke plaats is. Zolang wij achter de wereldse herders aanlopen blijft het ellende.

  Daarom zal het niet veranderen op deze aarde. Het veranderd pas als wij Christus voorbeeld volgen.

  Het is volbracht, er is al vrede.

  Enige wat wij moeten doen is inloggen op de juiste frequentie.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *