Zij beschermen onze moordenaars!

Chef van Duitse Nieuwskrant “Bild” is woedend op de regering van Merkel

In een ongekende boosheid schrijft hoofdredacteur Julian Reichelt in het toonaangevend medium “Bild”: “Onze staat beschermt hen die onze keel willen afsnijden”.
Hij noemt dit “krankzinnigheid” en “politieke mislukking van het gevaarlijkste soort”.

Als een AfD-politicus dit commentaar van ‘Bild’ zou presenteren in een toespraak op de Bondsdag, zou de hel losbreken. De Alternative für Deutschland (Alternatief voor Duitsland), kortweg AfD, is een Duitse rechts-liberale politieke partij.

“Geen enkel land ter wereld maakt zijn ergste vijanden zo comfortabel als Duitsland” schrijft hij woedend verder. Verantwoordelijk hiervoor: “Onze overheid”.

Reichelt gaat tekeer tegen de gevaren door “relevante personen” die niet uit Duitsland kunnen worden uitgezet. De schuld hiervoor bij de rechterlijke macht leggen is niet genoeg”, zegt het hoofd van “Bild”.
Onze politici maken de wetten en de rechters dwingen deze af; zij dienen zich daar immers aan te houden.

Reichelt noemt dit beleid “suïcidale waanzin”, die de politiek al sinds jaren volgt. En niet alleen de Duitse politiek, maar ook onze Mark Rutte volgt gehoorzaam wat hem door Merkel opgedragen wordt!
Men kan zich niet verschuilen door te zeggen dat men “met de rechtsstaat” te maken heeft, omdat de rechtsstaat gebaseerd is op wetten die door politici zijn gemaakt.

Maar het punt is dat die wetten het volk niet beschermen. Reichelt zegt hierover: “Onze wetten beschermen ons niet voldoende, maar degenen die ons haten. Deze toestand is onaanvaardbaar. Verantwoordelijk hiervoor is onze regering”.

De hoofdredacteur van de grootste Duitse krant eist: “Wie onze grondwet en onze staat wil doven, moet onmiddellijk gedeporteerd kunnen worden, zelfs als thuis drastische straffen dreigen”. 

Dit zijn ongekend grote woorden voor de baas van de grootste krant van Duitsland, die ongetwijfeld te maken zal hebben met de laatste peilingen voor de AfD.
Het nationaal-populisme blijft razendsnel groeien in de landen van Europa.
De krant ziet simpelweg dat dit is wat het volk wil horen en kranten snakken naar klanten, want overal lopen de oplagen terug. Mensen geloven de gemanipuleerde berichtgeving van onze media niet langer. Het echte, van belang zijnde, nieuws wordt voor hen verzwegen en achter gehouden.

Reichelt verwijst met het oog op de onvoldoende bescherming voor het eigen volk naar de “767 islamitische radicalen die in Duitsland wonen”. Zij zien “slechts drie manieren om met de ongelovigen om te gaan”: slaaf, dwang tot bekering tot de islam of moord.

In de wetenschap dat “onderwerping en bekering nutteloos zijn, maken zij voortdurend plannen om zo veel mogelijk van ons, door middel van terroristische aanslagen, te vermoorden. Daarnaast zijn er in Duitsland nog 465 moslims die behoren tot de “nog steeds ultraradicale categorie van ‘relevante personen’”.

Kennelijk begint het, in ieder geval bij de Duitse Telegraaf, te dagen dat er gevaarlijke moslims in Duitsland wonen.

Zoals hierboven eerder gemeld is over manipulatie van het nieuws, is het aantal gevaarlijke moslims, die in Duitsland wonen “ietsje meer” dan die 1.232; het is namelijk een veelvoud daarvan. Duitsland had er vorig jaar 4.285 aangemerkt als gevaarlijk.
Bovendien zouden 595 personen van beide groepen geen Duits paspoort hebben. Deze mensen zouden moeten worden uitgezet.

Maar het tegenovergestelde gebeurt: Wij “huisvesten, beschermen en betalen” deze mensen.

Radicale moslimfanaten maken hun plannen om terreuraanslagen te plegen op kosten van de samenleving, die hen “welkom heten”.

Reichelt: “Zij maken hun plannen op onze kosten. Omdat de meesten van hen niet werken. Zij willen “onze vrije rechtsstaat uitroeien”.

Ze verachten onze grondwet, onze manier van leven. Ze verachten het bier in de pub en de bikini’s op de stranden. Ze willen dat we dood zijn. Zij dromen van het opblazen van bussen en metro’s of ons pijnlijk te vermoorden met gifgas zoals ricine .

Hoezeer Reichelt ook gelijk heeft in dit alles, is zijn voorstel toch gebrekkig. Het zijn niet alleen de gevaarlijke en “relevante personen” die ons doden. De vluchteling, die gisteren een dokter in Offenburg heeft neergestoken, staat niet op deze lijst. Noch de moordenaars van Mia, Susanna, Maria, Mireille en, hoe de meisjes allemaal heten, die het immigratiebeleid van Merkel met hun leven moesten bekopen.

De meeste moorden, steekpartijen en andere daden van terreur door vluchtelingen begaan, worden verzwegen en niet eens in de politie lijsten opgenomen . . .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *