Amerika redde duizenden ISIS strijders die nu naar Europa gaan

… met dank aan de Amerikanen, Turken en de EU onderweg naar Europa, om straks misschien wel uw vrouw, man, kind, broer of zus de keel door te snijden, overhoop te rijden, of op te blazen.

Volgens de normen van de reguliere Nederlandse media viel onze berichtgeving over Syrië de afgelopen jaren onder ‘nepnieuws’.

Wij zijn benieuwd hoe er wordt gereageerd op een uitgebreide reportage van een BBC team in Raqqa en omgeving, waar alle achtergebleven inwoners ons ‘nepnieuws’ als de waarheid bevestigen: de Verenigde Staten en Turkije beschermen al jarenlang de islamitische terreurbeweging ISIS, en hebben na de val van Raqqa zelfs zo’n 4000 ISIS zwaar bewapende terroristen en hun gezinnen met bussen en vrachtwagens gered.

Velen van hen hebben een veilig heenkomen gevonden in Turkije, met het doel om – vermomd als ‘vluchtelingen – verder te reizen naar Europa en ons hier te trakteren op ‘de dag van vergelding’. 

In de korte, maar indrukwekkende BBC documentaire is te zien hoe Raqqa volledig is platgebombardeerd door vliegtuigen van de Amerikaanse coalitie. De journalist praat zowel met in- en omwonenden als met de bus- en vrachtwagenchauffeurs die het ‘democratische’ Syrische rebellenleger (SDF), dat rechtstreeks door de VS en Amerikaanse officieren wordt gesteund en geleid, hielpen om duizenden ISIS strijders uit Raqqa in het noorden van Syrië te evacueren, als onderdeel van een deal om de strijd in de stad te beëindigen.

Officiële media verspreiden leugens
De Amerikanen en het SDF lieten geen media toe in Raqqa, en beweerden dat het slechts om een tiental onbewapende, geboeide strijders ging. Getuigen èn videobeelden laten een totaal andere waarheid zien: er vertrok een enorme, 6 à 7 kilometer lange colonne van 67 bussen en vrachtwagens uit Raqqa, bomvol jihadisten die allemaal zwaar bewapend waren en zelfs ‘uitdagend’ op de vrachtwagens zaten. Onderweg dreigden ze diverse omwonenden alsnog de keel door te snijden als ze ‘afvallig’ zouden worden of zouden praten. Tien vrachtwagens waren tot de nok toe volgeladen met wapens en munitie.

Vrachtwagenchauffeur Abu Fawzi vertelt dat de SDF milities alle chauffeurs duizenden dollars beloofde, mits ze hun mond zouden houden over de operatie. “Wij waren bang toen we Raqqa binnengingen. Het SDF zou eigenlijk meegaan, maar we waren alleen. Toen we in de stad waren zagen we IS strijders met hun wapens en zelfmoord(bom)gordels. 

Ze bevestigden valstrikbommen aan onze vrachtwagens zodat, als er iets mis zou gaan, ze het hele konvooi zouden opblazen. Zelfs hun vrouwen en kinderen hadden bomgordels om.”

ISIS is een creatie van VS, Turkije en Saudi Arabië
’s Werelds meest gevierde onafhankelijke onderzoeksjournalist Seymour Hersh 
presenteerde enkele jaren geleden al een wagonlading bewijs dat ISIS een creatie is van de VS, Turkije en Saudi Arabië, bedoeld om de Syrische president Assad af te zetten, het land net als Libië in chaos te storten, en een islamistisch (maar door Amerika gecontroleerd) regime aan de macht te helpen.

Om dit te bereiken werden en worden de Westerse en ook Nederlandse media ingezet als officiële nepnieuws verspreiders, onder andere over de zogenaamde misdaden tegen de menselijkheid door het leger van Assad. Deze ‘false flag’ gifgasaanvallen in Syrië werden echter gepleegd door de door de Westerse-Arabische coalitie gesteunde en bewapende rebellen en terroristen, zoals Hersh en andere onderzoeksjournalisten ontdekten.

De VS verspreiden het terrorisme over de Europese landen
Het evacuatie initiatief is slechts één van de zovele bewijzen dat de VS bewust het terrorisme vanuit Syrië naar Europa transporteren om de Europese Unie te destabiliseren. Een nieuwe golf terreuraanslagen is daardoor niet uit te sluiten. Men kan zelfs van een mobilisatie van het terrorisme spreken.

Europese media wordt van overheidswege bevolen om terreuraanslagen, moorden, verkrachtingen enz. los te koppelen van de islamitische religie en diens volgelingen, ook al zijn de daders in 99 van de 100 gevallen moslims, die hun gruweldaden openlijk aan Allah, zijn ‘profeet’ en de Koran opdragen.
Deze gruweldaden worden door Nederlanders gepleegd wanneer deze in ons land plaatsvinden, om te voorkomen dat een bevolkingsgroep “onterecht” en onnodig gestigmatiseerd wordt.

En als er al iemand als schuldige wordt aangewezen dan zijn daar, volgens de media en veel politici, de Europeanen zelf schuld aan omdat wij niet genoeg voor al die miljoenen migranten willen zorgen en dat wij hen zouden achterstellen’.

Europa wacht een nieuwe golf aanslagen
De uit Frankrijk afkomstige ISIS terrorist Abu Basir al-Faransy bevestigde tegenover de BBC dat zijn medestrijders nu een nieuwe missie hebben: “In onze groep zijn Franse broeders die naar Frankrijk zijn gegaan, om daar aanslagen te plegen.”

De nieuwe, waarschijnlijk nog bloederige golf aanslagen die Europa zeker te wachten staat, is niet alleen aan Amerika, Turkije, Saudi Arabië, ISIS en de islam te wijten, maar net zozeer aan de EU, die zijn lidstaten dwingt om enorme aantallen migranten op te nemen, waar zich – zoals diverse veiligheidsdiensten keer op keer bevestigen – duizenden moslimterroristen onder bevinden.

En als er, waar dan ook een terreurdaad is gepleegd met zovele doden en gewonden, dan staat daar de verantwoordelijke politicus zijn medeleven te betuigen aan de nabestaanden, zodat daarna ieder weer getroost en tevreden kan overgaan tot de orde van de dag.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *