De Deutsche Bank in problemen

In het vervolg van het vorige nieuwsbericht van 8 september 2016 over het feit hoe dicht wij met z’n allen het eindpunt genaderd zijn plaats ik hierbij onderstaand artikel van jeroenteerlinck op 03/09/2016 nagenoeg in zijn geheel. 

“De aanhoudende problemen in de financiële sector in Europa zal de banken tot nieuwe fusies dwingen. Enkel op deze manier zouden de boeken op orde komen en kan de concurrentie op een gelijk niveau aangegaan worden op wereldvlak.

De recente problemen bij Deutsche Bank brachten tezelfdertijd opnieuw de mogelijke fusie mee om samen te smelten met Commerzbank in Frankfurt.

Niet enkel bij deze grootmachten worden er echter fusiegeruchten waargenomen in de Europese bankensector. De Europese bankensector telt duizenden banken waarvan er honderden zo niet duizenden amper kunnen overleven in de huidige situatie. Zowel bij de kleinere als de grotere zijn fusies dan ook levensnoodzakelijk, des te meer dit in andere streken reeds gebeurd is. Tot op heden beweegt er echter weinig in de sector waardoor Europa langzaam aan invloed verliest op het wereldtoneel.

Door de negatieve rentes, de hoge schulden, een gebrek aan groei en een gebrek aan duidelijkheid omtrent de regelgeving in de toekomst is de situatie er een stuk negatiever op geworden in Europa. Onder meer de bankgiganten Deutsche Bank en Commerzbank lieten nog slechtere cijfers optekenen waardoor een fusie geen vreemde beslissing zou zijn om de boeken op orde te brengen. Na de vorige financiële crisis in 2008 werden er reeds enkele overnames doorgevoerd. Denken we maar aan Fortis welke in grote haast verkocht werd aan BNP Paribas onder het kabinet Balkenende met zijn medespelers Gerrit Zalm, Wouter Bos en c.s.

Ook andere bankgiganten in Europa zoals het Zwitserse UBS of Credit Suisse zouden met behulp van fusies hun positie kunnen versterken. Waar hierbij wel rekening mee gehouden moet worden is de ware omvang van deze giganten. Sinds de crisis werd reeds duidelijk dat het herkapitaliseren van de banken met overheidssteun een  onmogelijke opdracht was. Voor de kleinere banken was dit nog net haalbaar. Voor de echt grote instellingen is dit niet meer mogelijk. Giganten zoals Deutsche Bank, Credit Suisse of UBS zijn zodanig uit hun voegen gebarsten dat deze gehele continenten kunnen meeslepen in hun ondergang.

De Deutsche Bank, de drager van het Europese systeem, zit momenteel in slechte financiële papieren. Duitsland, die een geschat BNP heeft van ongeveer 2000 miljard EUR, zou deze gigant onmogelijk overeind kunnen houden. Daar is namelijk een kapitalisatie van minstens 1700 miljard voor nodig; too big to fail. Een fusie van deze bankgigant zou de penibele financiële situatie enigszins kunnen verbeteren, maar zou op termijn een nog groter monster creëren.  Hierbij kan de terechte vraag gesteld worden wat het verschil is met de huidige situatie omdat een redding nu reeds onmogelijk is”!     

  – tot zover deze berichtgeving

Het duivelse plan van de Illuminati heeft zich onverminderd door kunnen zetten dankzij het in onbewustheid houden van de grote massa. Hen wordt met behulp van de media een rad van leugens voor ogen gedraaid door van belang zijnde informatie achter te houden en de actualiteit van de dag te manipuleren, te verbergen en/of te maskeren.

Zoals George Orwell zei: de enige kans voor het doorbreken van de macht ligt bij het ‘gewone volk’. Maar daarvoor moet het volk zich eerst bewust worden van het spel. Lees in dit verband mijn nieuwsbericht van 29 augustus 2016 op de site nog eens door.
Pas dan kunnen de mensen een keuze maken om het spel niet meer mee te spelen waardoor het brede fundament (de onderste laag) van de piramide zal afbrokkelen en tenslotte instorten.

Blijft (het grootste deel van) de massa deze gebeurtenissen, die zich voor hun ogen afspelen, echter negeren , dan zal de ware aard van het spel en haar bedoelingen niet langer meer verborgen zijn.

De bancaire macht is dan nagenoeg geheel gecentraliseerd en is met medewerking van het volk in handen gelegd van het topje van de piramide: de Illuminati. Dan zal de bevolking kennis maken met het desastreuze gevolg: de totalitaire wereldstaat waarin de bevolking in totale slavernij zal moeten leven: de Nieuwe Wereldorde (NWO).

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *