Financiële manipulatie van de Bank

Alle crises in de wereld zijn bewust gecreëerd door een select groepje mensen in nette pakken die in staat zijn om de wereld te besturen. Zij zijn in staat om bijv. de wereldeconomie te controleren, te manipuleren en de financiële sector naar believen te laten groeien dan wel te laten crashen.

Zodra een land schuldplichtig is aan de Wereldbank met hun niet-bestaande krediet, dan wordt dat land gedwongen om de controle van haar zaken aan de Banken te overhandigen. Deze dicteren vervolgens op elk niveau het economisch en sociaal beleid van dat land.

De Wereldbank en het IMF zijn volledige dochtermaatschappijen van de Rothschildclan. Arme landen met schulden die worstelen om hun schuld terug te betalen, worden gedwongen om te bezuinigen op sociale programma’s, gezondheidszorg, onderwijs en humanitaire projecten om de ‘schuld’ die ze verschuldigd zijn aan de banken terug te betalen.

De allermeeste mensen laten zich door angst meeslepen in dit sluwe spel waarbij het lijkt alsof er geen oplossing is. Wie nuchter nadenkt kan gemakkelijk tot de conclusie komen dat het ronduit idioterie is dat een land met schulden geholpen kan worden door nog meer schulden aan te gaan met een centrale bank (de ECB) die dat geld weer (bij de bron) uit het niets creëert. Het is schuld voor een lening die digitaal in een computer ingevoerd wordt.

ADAMS231011_2__2034469cEr gaat werkelijk helemaal niets verloren als die schuld simpelweg op nul wordt gesteld! Want het is geen geld! Het is slechts een ingetypt getal in een computersysteem.Het gehele financiële systeem is er alleen om mensen onder het slavenjuk te houden, met een steeds strakker aanspannende halsband.

Leef jij nog steeds in de veronderstelling dat politieke leiders het beleid van welk land dan ook bepaalt? Elk land dat een schuld heeft aan de Wereldbank, en dat zijn er heel wat, is zijn zelfhandhavingsrecht kwijt.

Denk je maar eens in dat je een grote, niet terug te betalen schuld hebt bij een financiële instelling. Dan zal je ervaren dat je steeds verder in jouw vrijheden wordt beperkt. Anderen dicteren jouw leven op zowel economisch als sociaal niveau.

En zo rolt men mondiaal steeds verder en dieper van de ene naar de andere ‘onoplosbare’ crisis. ‘Onoplosbaar’ omdat deze situaties bewust gecreëerd worden om angst, wanhoop, moreel verval, vertwijfeling, kortom: alles wat negatieve effecten bij de mensen produceert, als energetische voeding op te dienen aan de kwade machten in de aardse atmosfeer, de archonten.

Deze negatieve spiraal wordt niet doorbroken door weg te kijken, te negeren of te ontkennen. De enige, werkelijke crisis waar de hele wereld onder lijdt is een zingevingscrisis. De individuele mens is grotendeels de zin en het doel van zijn leven kwijtgeraakt. Daardoor heeft hij zichzelf aan de goden van de matrix overgegeven. Hij heeft zijn Zelf-handhavingsrecht uit handen gegeven aan deze ‘goden’ en is zelf, wat betreft zijn bewust-Zijn, in ‘slaap’ gesukkeld.

Maar jij die ontwaakt bent, ziet hoe alle volken leven in het donker, de hele aarde is zo donker als de nacht. En laat jouw licht schijnen zodat iedereen het ziet! Dat is de beste manier om de macht van de ‘boze geesten in de lucht’ te breken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *