Introductie nieuwe rubriek

Deze categorie heb ik geopend nadat ik constateerde dat mijn kritische reacties op diverse artikelen in de reguliere media gewoonweg niet geplaatst werden.

Uitgaande waar Jezus Zijn tijdgenoten voor het naderende onheil waarschuwde: “Het is net als met de vijgenboom. Elk jaar zie je nieuwe bladeren aan zijn takken komen. Dan weet je dat het snel zomer wordt. Dat geldt ook voor de dingen waarover ik verteld heb. Als je die dingen ziet gebeuren, dan weet je dat het einde snel zal komen. Luister goed naar mijn woorden: Sommige mensen die nu leven, zullen dat nog meemaken”, klinkt ook in het heden dezelfde onheilsroep met betrekking tot de laatste tijden: ook wel ‘de eindtijd’ genoemd.

Noemen jullie mij nu een complotdenker? Welnu, Jezus was dat in Zijn dagen namelijk ook!

Want de ‘sommigen’ die Hem toen aanhoorden maakten inderdaad de uiteindelijke verwoesting van de Tempel door de Romeinse overheersers mee. Deze gebeurtenis staat in de geschiedenis opgetekend als de inneming van Jeruzalem.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *