Een getuigenverslag

Tenslotte nog een getuigenverklaring van Satanisch kindermisbruik door de Elite. (Monarch is onderdeel van een mind control programma)

Wij geven extra aandacht aan dit onderwerp omdat ritueel kindermisbruik wereldwijd, dus ook in Nederland, nog te veel en te vaak wordt uitgevoerd onder dekking van onze corrupte Rijksoverheid en media. Zoals bij velen reeds bekend is wordt alle berichtgeving gemanipuleerd doorgegeven – de media is namelijk een machtig instrument dat geheel in handen is van de Elite – waardoor alle duistere praktijken (doofpot-affaires) door de massa worden genegeerd, ontkend en afgedaan als zijnde ‘complottheorieën.’

Het gebouw van de elite rust op het fundament van onwetendheid bij het volk. Dat betekent dat de satanisten, die zoals eerder gezegd, zich op de hogere treden van de maatschappelijke ladder bevinden, vrijwel ongehinderd door kunnen gaan met het gewelddadig beroven van het recht van leven van weerloze personen zolang de mensen maar ‘slapen’. Vandaar de roep die steeds luider klinkt: Word wakker!

Wij geven niet alleen aan jou, maar aan ieder mens die wij maar bereiken kunnen, de waarschuwing door zoals ook in de heilige Taal geschreven staat: “Beseffen jullie  dan niet dat vriendschap met de wereld vijandschap jegens God betekent? Wie bevriend wil zijn met de wereld, maakt zich tot vijand van God”.

Zolang jij je blijft richten op de uiterlijke dingen, die in de wereld plaatsvinden, en nauwelijks aandacht geeft aan de intuïtieve stem, die binnen in tot jou spreekt, dan maakt deze negatie jou tot een een vijand van God! Maak jezelf daarom niet belangrijk en populair. Want pas op; je begeeft je in de gevarenzone zoals zoveel kind sterren op TV -al dan niet bewust- hun ziel verkocht hebben aan de duivel in ruil voor geld en beroemdheid.

God is goed voor mensen die hem trouw zijn. Daarom staat er ook in de heilige boeken: «God straft mensen die zichzelf belangrijker vinden dan anderen. Maar hij is goed voor mensen die zichzelf onbelangrijk vinden.»

Wees dus gehoorzaam aan God. Blijf dicht bij Hem. Dan zal Hij dicht bij jullie blijven. En verzet je tegen de duivel. Dan zal de duivel jullie met rust laten.

Nu het getuigenverslag dd 1 november 2015 . . . .

leo

“Ik ben zo’n monarch vlinder.
Toch bij elke website waar het gaat om ritueel misbruik staat nooit de volledige waarheid de reden waarom mensen dit doen.
De sukkels denken dat door de onmenselijke dingen te doen het kapot maken van kinderen levens en het satanisch vermogen om in de toekomst mee te kijken en daar hun levens te beheersen met hun sadistische wijze van geestelijk martelen om zo hun doel te bereiken; vaak alles wat tegen Jezus is en vaak om als slaaf de hoer te spelen voor hun perverse denkwijze.
Het ergste is dat dit gebeurt onder trance. De persoon in kwestie heeft er geen weet van; denk maar aan die leuke tv programma’s waar ze mensen iets laten doen en iedereen gaat lachen om het feit dat ze zich anders gedragen.
Gewoon weg om te kotsen en dat op tv als entertainment.
Afijn, de reden waarom men kiest voor zo’n bestaan is dat ze alles kunnen doen. Denk aan strontsex, het insmeren van ontlasting, het anaal neuken; nou gewoon anaal verkrachten, het vernederen enzovoorts.
Elke feestdag, heilig feest zoals Pasen hebben de sukkels van satan hun eigen kalender zo voor het jaar. Deze kalender staat ook online als je deze gezien hebt staan de rituelen vermeld. Op de site broken wing die voor slachtoffers bedoeld is staan de werkelijke daden die zij uitvoeren.
Mijn leven is ook geprogrammeerd. Het is beëindigd op mijn 50 levensjaar daar ze niet kunnen winnen van Jezus, om het maar kort door de bocht te houden.

Maar waarom doen ze dan al deze dingen . Men denkt werkelijk dat als ze deze dingen doen dat satan met behulp van aliens men nog komt op halen met een ruimte schip en dat deze hun weg voert buiten Gods bereik in een ander melkwegstelsel op een planeet waar zij dan een soort van slechte god kunnen zijn.

En ik zweer het bij Jezus dat dit de waarheid is. Niemand zal voor deze schoften komen. Jezus zelfs komt op de wolken en neemt zijn kinderen mee.

Pas als de heilige mens is weg gevoerd komt de grote onderdrukking. Afijn lees de rooms-katholieke bijbel. Satan zelf gebruikt dit Bijbelse gebeurtenis om zijn misleiding over ufo en dat soort onzin te verkondigen.

En dat is de hoofdreden je moet je wel beseffen dat deze sukkels altijd verliezen ze staan zelfs in de macht van satan en hebben demonen in zich; tja waar komt het kwaad anders vandaan .

Omdat deze sukkels dus bezeten zijn, doen en verlangen ze ook alleen om slecht te zijn en alleen voor het geld het aanzien te leven .
Sukkels die vrouwen uitbuiten, pooiers en hoererij dus in elke vorm graag uitbuiten.

Ze zijn zeker verslaafd; is het geen alcohol dan wel cocaïne of heroïne anders voelen ze zich slecht of speed, tegenwoordig moet je al drug in nemen anders is het geen feestje.

Zo is het dat tegenwoordig zeer veel mensen het verhaal van Jezus onzin vinden laat staan wat en welke onzin de satanisten wel zelf geloven terwijl satan de vader der leugenaars is. kun je na gaan hoe god ze verblindt.

Al deze de verrotte mensen met alleen hun eigenbelang behoeven geen oordeel zij worden na hun aards leven meteen de hel ingegooid en dat is wel voor mij als overwinnaar en survivor en mijn mede lotgenoten de mooiste overwinning op het kwaad.

Demonen zijn gevallen engelen als je het nog niet wist en een ieder die willens en wetens zich tegen Jezus keert raakt er mee bezeten. Trouwens dat geldt voor iedereen. Afijn ik heb weer graag de waarheid verteld”.

Bronvermelding en aanverwante artikelen:
https://www.vrijewereld.org/2011/10/10/satanisch-kindermisbruik/#comment-4079

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *