De ontmaskering

Nu jij door het Woord tot Inzicht bent gekomen leef ook als kinderen van dat licht. Want alleen in dat licht kunnen goedheid, eerlijkheid en trouw groeien. Probeer dus steeds te bedenken wat de Heer van jou vraagt.

Het gedrag van slechte mensen leidt tot niets. Wat zij in het geheim allemaal doen, is te erg voor woorden. Doe er niet aan mee, maar zeg er juist iets van. Ontmasker die juist, want wat daar in het verborgene gebeurt, is te schandelijk voor woorden.

Zoals wij reeds eerder vermeldden was het in de oudheid binnen bepaalde culturen de norm om bloedoffers te brengen. Door de spirituele evolutie van de mens is de meerderheid van dit gebruik afgestapt. Echter niet iedereen wilde deze rituelen en offers verlaten, zeker niet diegenen die dachten dat hun wereldse macht hiervan afhing. Diezelfde priesters van toen regeren nu, met dezelfde rituelen.

Met behulp van hun handlangers op aarde beschikken Archonten over het staatsapparaat en daarmee beschikken ze ook over een groot aantal levens. Zo ook de levens van jonge kinderen binnen de jeugdzorg. Uit huis geplaatste kinderen, weeskinderen uit oorlogsgebieden etc. worden ontvoerd en zijn veelvuldig slachtoffer van satanische misbruikpraktijken en bloedoffers.

Kindermoord is moreel geen probleem voor deze “mensen”. Kinderen zijn onschuldig en daarmee energetisch aantrekkelijker voor offers dan volwassenen; hun lichaam is doorgaans verschoond van vervuiling zoals nicotine, en andere niet wenselijke stoffen voor de consument; zelfs kannibalisme van kinderen is een praktijk die onder de leden van de Elite beoefend wordt. Samaël eist gave lichamen zonder gebreken.

Zoals je weet gaat het bij ritueel misbruik om het opwekken van negatieve energieën van pijn, angst en allerlei andere vormen van intens leed waar Archonten zich mee voeden.

Duizenden kinderen worden jaarlijks opgepikt van de straat of uit het jeugdzorg systeem ontvoerd voor plaatsing binnen satanische kringen om misbruikt te worden. We kennen vast nog wel de vele zaken betreffende seksueel kindermisbruik binnen de Rooms katholieke kerk.

Dit is omdat de Rooms katholieke kerk onderdeel is van  de satanisten, de leden van de Elite. Er is niets christelijks aan de Rooms katholieke kerk. In België had men de zaak Marc Dutroux.
Dit is geen
dont-make-me-go-back-mommy3uitzondering. In elk land waar de satanisten heersen bestaat een actieve kindermisbruik subcultuur.
In Nederland hebben we de zaak betreffende pedofiel Joris Demmink (secretaris-generaal van het ministerie van Veiligheid en Justitie), waarin door de ‘controleurs’ geprobeerd is deze pedofiele kindermisbruik organisatie te beschermen, en het geheel in de doofpot te stoppen.

Vele Nederlandse top ambtenaren en politici schijnen hierbij betrokken te zijn. De Nederlandse politiek beschermt pedofielen omdat ze gecontroleerd worden door de leden van de Elite, met Beatrix von Amsberg (ze is namelijk niet “van Oranje”) als hun Nederlandse Bilderberg afgezant. Niet alleen het illegale Nederlandse “koningshuis” maar vrijwel de gehele Europese adel is bij de satanische praktijken van kindermisbruik betrokken.

In de USA, dat een concentratie is voor satanisten, worden de kindermisbruik projecten vaak georganiseerd binnen geheime projecten van inlichtingendiensten.

Criminele (vaak pedofiele) ouders worden door de inlichtingendiensten gechanteerd en bedreigd om hun kinderen af te staan aan de staat.

Het MONARCH project begon begin jaren 60 en komt voort uit het bekende mind control programma van de CIA genaamd MK ULTRA. Het project vindt zijn wetenschappelijke basis in het mind control onderzoek van de SS in de jaren 40 van de vorige eeuw. MONARCH is het programmeren van een kind door het toevoegen van traumatische ervaringen door mishandeling, zowel geestelijk als lichamelijk.

Deze geprogrammeerde kinderen worden door de satanisch gecontroleerde inlichtingendiensten gedistribueerd aan hoog geplaatste leden van de Elite. Hoog geplaatste polithumbnailCAJ2W526tici en andere bekenden maken zich vervolgens schuldig aan het seksueel misbruiken van de gekidnapte kinderen.

Het licht van Christus maakt zichtbaar wat goed is en wat slecht is. Alleen als dat licht in je schijnt, kun je goed leven. Alle duistere praktijken worden door het licht ontmaskerd en in openbaarheid gebracht. En alles wat openbaar wordt, is zelf licht.

Jezus zei: “Alles wat ik jullie vertel, is nu nog geheim. Ik vertel het alleen aan jullie. Maar jullie moeten ervoor zorgen dat het overal bekend wordt. En dat iedereen het hoort”.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *