Wereldbeheersers en overheden

In vorige onderwerpen bespraken we dat onzichtbare wezens de mensheid al sinds mensenheugenis lastigvallen. Deze Archonten, zoals ze genoemd worden, zijn voor helderzienden zichtbaar als zwarte, slak-achtige entiteiten, die zich in en rond de huizen ophouden van mensen, die zich bezig houden met astrale werelden.
In deze astrale gebieden, die voor de doorsnee mensen onzichtbaar zijn, waren namelijk astrale entiteiten, geesten en zielen van overledenen rond. Zij voeden zich via de chakra’s met de negatieve, energetische energieën van de mens.
Het is algemeen bekend, dat men in de Middeleeuwen bloedzuigers op de chakrapunten van het lichaam plaatste om het bloed van die persoon zogenaamd te zuiveren.

Zoals we eerder bespraken hebben wereldleiders en hoog geplaatsten op de maatschappelijke ladder in het verleden al een deal gesloten met dit slangengebroed in ruil voor macht en geld.
Deze club Satanisten houdt regelmatig hun bijeenkomsten o.a. in Satanskerken, afgeschermde conferentie-oorden en -zalen.
Satanisten zijn de aardse vertegenwoordigers van het onzichtbare adderengebroed, die hun invloed uitoefenen op het wereldgebeuren; zij zijn de “machten achter de schermen” die uiteindelijk het wereldbeeld bepalen.
Het zijn namelijk niet de regeringsleiders, die het voor het zeggen hebben in de wereld, mocht je dit (nog) niet weten.
Regeringsleiders, waaronder dus ook onze politici, voeren slechts de agenda uit van de “Elite” of “Illuminati” of “de Raad” zoals deze verraderlijke machtswellustelingen genoemd worden.
Zij zijn op aarde de bewakers en agenten van de Matrix om de mensheid hier in binnen te houden in ruil voor de illusie van macht en rijkdom.

Deze “machten achter de schermen” zijn de poppenspelers. Zij creëren, d.m.v. hun marionetten die “het voor het zeggen hebben”, de meest geschikte situaties en omstandigheden in de wereld zodat het leed van de mensen als voedsel kan dienen voor de Demiurg en zijn trawanten.
Archonten geven namelijk de voorkeur aan negatieve, donkere energieën die mensen, in staat van intense en langdurige angst, emotionele -, mentale – en fysieke pijnen, voor hen produceren!

Zie je nu beter in hoe het mogelijk is dat onze regering zo vaak tot idiote en onlogische besluiten kan komen? en waarom de kloof tussen arm en rijk steeds dieper wordt? en waarom alle mensen zo lang en zo veel mogelijk aan het werk moeten, ook al zijn zij daar nauwelijks meer toe in staat ? en waarom de mensen, die (nog) wél kunnen werken dit onder zo’n hoge werkdruk moeten doen dat ze op het punt staan om een burn-out te krijgen (als ze dat intussen nog niet gekregen hebben)? Onze regering voert namelijk een andere agenda uit dan men jou via het nieuws voorspiegelt!

Kortom: Heb jij je wel eens afgevraagd waarom de wereld er zo belabberd aan toe is ? Juist, ja. Om als voedsel te dienen voor de Archonten !

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *